Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
Ева
Ева
27.06.2010 14:12
Светлините, вероятно са или аурата ти и на други хора (ако ги виждаш около хората) или са енергията на някой друг. До колкото знам различните светлини показват различно настроение, а при душите - колко са напреднали в духовния свят - най-нагоре (ако изобщо може да се нарече така) са лилави, жълти и бели.
Колкото до гласовете, знам че звучи налудничаво, но просто пробвай да говориш с тях. Ако те е страх от тях има едно златно правило, което ми е вдъхвало кураж много пъти: По-нисша душа може да ти навреди, само ако и позволиш, а по-висша идва само за да ти помогне или да помогне на някого друг. Успех.
0
0
Ина
Ина
23.06.2010 17:05
Напълно ти вярвам. Знам, че има много такива хора с дарби като твоята...

Наскоро четох една книга - "Децата на новото хилядолетие" на Ян ван Хелсинг.

В нея се споменават за много такива случаи - за хора, които лекуват хората с ръцете си, които виждат аурите на хората и много др. случаи.
0
0
Изабел
Изабел
22.06.2010 19:01
Аз ти вярвам напълно. На 14 гдини съм и още от малка ми се случват такива неща. Виждам аурата на хората, духове, но вече не толкова често. Виждам през клепачите си, с напълно затворени очи и още много неща.
0
0
Деси
Деси
21.06.2010 18:45
Духове не съществуват, всичко е въпрос на психиката.
0
0
няма значение frizbi@abv.bg
няма значение frizbi@abv.bg
06.06.2010 18:03
Намери някой, който ще ти подаде ръка.
0
0
анонимна
анонимна
03.06.2010 13:07
Според мен, трябва ужасно много да се страхуваш и то не от това, което ти се привижда или причува ,а от това, че си толкова малка и още от сега си си провесила клеймо на врата различна.
Не мисля, че има подобни дарби на този свят, те просто не са ни нужни.
Опитай се да се оправиш, понеже всички ще те сочат с пръсти и то не с добри мисли, ще странят от теб. Това, което ти се случва е изцяло в главатати и ще ти пречи да живееш нормален живот, защото в съвременното общество различните и странни хора не се приемат, от тях се страни, говори се зад гърба им лошо. Те не биха възприели, че някой е способен на нещо, на което те не са.
0
0
i
i
31.05.2010 12:22
nti4na как смееш да даваш такива съвети за отказване от дарба ? Бог да не би да е малоумен и не знае какво прави ? Ако на хората е трудно да разбират обикновени неща, колко повече се шашкат в началото на случване на нещо такова. Но с времето, като следват приключението си ще разберат пълния смисъл. Тъй като външното съзнание има право на свободна воля, ако някой се отрече, висшата душа ще се потресе, но по принуда ще се подчини. Но Бог не взема даровете си назад и тези способности ще потънат в сянката, от където демоните ще ги използват за вреда на хората.
На тези с такива способности - радвайте се и през ум да не ви минава да се страхувате. Отваряйте си широко очите и ще бъдете научени на всичко.
0
0
antoana
antoana
30.05.2010 12:31
Според мен тези хора, които виждаш са твои приятели, но не ги помниш и искат да ти кажат нещо, а да лекуваш. Радвай се, на мен ми се слуши подобна случка. Моля те, прочети я и я коментирай.
0
0