Много страшно

Много страшно
Здравейте, не пиша тук за първи път, но снощи сънувах ужасен сън и искам да ви питам според вас значи ли нещо?

Та сънувах, че идва края на света, не помня много добре какво точно ставаше, но бяхме на някакъв кораб. Всичко около нас беше вода, хората, които бяха около мен, не ги познавам.

В крайна сметка идваше някаква вълна, ясно беше, че всички ще умрем. И вместо паника всички налягаха и чакаха да посрещнат смъртта си достойно и спокойно. И аз направих същото когато ни заля усещането беше ужасно!

Задушавах се ( чак се чудя дали не съм се задушила нещо наистина, затова да съм го сънувала толкова реално). След това се събудих в някакво много тъмно помещение с група от хора.

Едно момиче светеше с телефон. Обаче батерията свърши и телефона изгасна, останахме съвсем на тъмно! Питах ги какво става те ми обясниха, че сме успели да се спасим, но сме под водата, а над водата няма нищо, няма вече свят.

Стояхме на тъмно и чакахме да ни свърши въздуха(знамя че е много фантастично). Беше ужасно да стоиш и да чакаш да умреш дори като се събудих треперех, отидох и пих валериан!

Често сънувам реални сънища, но този ме стресна! Според вас означава ли нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Mr. vampire MaN
Mr. vampire MaN
07.04.2016 20:59
izvinqvai che go kazvam no ili nqkoi shte omre ili ste doide novat aera v koqto drogoto ni pokolenie mogat da jiveqt pod voda ili da doide naistina da doide kraqt na sveta???
0
0
Angelic
Angelic
14.09.2012 12:21
Да попитам човека, който е писал преди мен, ако може да ми разкаже за цунамито, защото и аз преди доста често сънувах такива неща...
0
0
inranxan
inranxan
09.09.2012 22:38
сънувала си нещо което ще стане потърси пророчествата в ОТ ИЗВОРА на иван стаменов в раздел духовното....виж тези на слава севрюкова и дънов и аз съм сънувал цунамито...беше огромно....
0
0
Живота е пъзел
Живота е пъзел
07.09.2012 22:52
Да, прекалено много гледате "Заразно зло" и "Титаник"...и други такива. :D
Радвайте се на живота бе хора, какво сте тръгнали да мислите за края на света. Впрочем такива сънища е нормално всеки човек да сънува (кошмарите). Аз съм сънувал ,че духа ми се издига от тялото и виждам тялото си. Беше доста стряскащо и забавното беше ,че в съня ми умрях и ,за да не се случи си пуснах телефона и слушах песни- каква ми беше логита ли? Ами в съня ми не бях умрял със слушалки в ушите :D.
1
0