Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля, помогнете ми .. сънувах нещо странно

Моля, помогнете ми .. сънувах нещо странно

Моля, помогнете ми .. сънувах нещо странно
Здравейте. Аз съм само на 14-и години и почти винаги сънувам. Сънувам сънища, които не винаги са хубави .. Започвам:

Бях в село при баба и дядо и беше някакъв празник и аз не знам какъв, отивам при прабаба (майката на баба ми), която лежеше в леглото. Попитах баба и дядо какво прави, а те казаха, че си почива и да не я безпокоя.

Аз я оставих на мира и отидох отвън. Започнаха да идват хора, които плачеха и скърбяха. Отидоха в другата стая, а там имаше ковчег, явно изпращаха свой близък. Не мина и много време и тези хора започнаха да казват на баба и дядо: "Съжалявам, моите съболезнования".

Аз се уплаших и се обадих на мама и тати. Явно прабаба беше починала. Минаха часове и стана вечер. Тогава с едни мои приятелки от класа се разхождахме в тъмното и видяхме някакъв човек облечен в черно, който ни следи, ние се изплашихме и се прибрахме в къщата.

После съня продължи така:

Минаха години от както прабаба почина и аз, баба и дядо с е намираме в една хубава къща с басейн. Имаше много деца и усмивки. Аз отивам да си налея за пиене и до мен идва един мъж (този, който бяхме видели в тъмното).

Той започна да ми говори, че ще накара едни момченца - братя да започнат да се карат и взаимно да се давят, така и стана.

Едното започна да се дави и нали аз му помогнах (защото харесвам много лекарите и изобщо хирургията), започнах да му правя изкуствено дишане точно пред вратата на стаята ми вкъщи.

Това беше странно, но не успях да му помогна и след няколко секунди сърцето му изскочи от устата.

Моля, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
екар долан
екар долан
07.07.2012 13:23
виж сега, значи това е свързан, асоциативен, поддържащ сън. Мъртвата ти прабаба е ключовото звено, което е поддържащото звено в сънищата. мъжът в черно е било демонично присъствие, което е проекция на злото, показало ти е, че трябва да се пазиш и ако не, то ще те обладае.не се плаши от това, но най-добре не прави нищо, само пий на гладно студена вода преди сън за да се прочистиш от злото!
0
0
Ивана
Ивана
05.07.2012 23:08
Ако сънуваш починал човек, ще ти се случи нещо дългоочаквано и ще видиш някой който не си виждал отдавна.
0
0