Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
анорексичката
анорексичката
18.12.2010 19:39
Лично аз ти вярвам, защото преди известно време, един ден сестра ми се събуди, отиде да си мие зъбите и по едно време дойде, бягайки в хола. Попитах я какво става и тя каза, че е видяла човек зад нея в огледалото, който е бил облечен целия в черно. След това мина извесно време и започна да вижда още повече хора по улиците, които другите не можеха да видят и така това продължи. Сега спря да ги вижда, но свикна с мисълта, че това може би е някаква дарба и след време пак ще се върне тази способност. И аз мога да говоря много по тази тема защото откакто се случи това, започнах силно да се интересувам по тази тема и съм чела много. Не се притеснявай и аз мисля, че това е дарба и си избрана да помагаш на хората.
0
0
зафи
зафи
11.12.2010 11:50
Или прекаляваш с наркотичните вещества или гледаш много филми на ужасите.
0
0
Боби
Боби
07.12.2010 11:40
Здравей Kinobi! Вярвам ти, миличка. Напълно съм съгласна с коментара на Оптимист БГ. Аз също вярвам в тези неща, за които говори той. Това е част от еволюцията на човека и изпълнението на нашата Божествена мисия - духовно усъвършенстване. В негова подкрепа мога да препоръчам да гледаш и филма Селестинското Пророчество.

Мисля, че си направила тунел между нашия 3D свят и четвъртото измерение, което е неосезаемо за повечето от нас, но това не означава, че то не съществува. Това е нещото, което всеки от нас трябва да проумее и да се стреми да постигне - връзка с Висшия Разум. Моята препоръка е - чети, интересувай се от подобни неща, търси филми и всакаква литература, като започнеш от Библията, защото материята е сложна и никой няма да може да ти поднесе отговора на готово. Никой не знае по-добре от тебе какво ти е. Моли се, медитирай. Чети за Рейки и други видове техники за овладяване на енергията и съзнанието. Постепенно ще достигнеш до отговора. Той е вътре в теб. Да, дадена ти е дарба, но това е станало преди ти да си била готова за нея. За това се обучавай - търси материали на философски теми, гледай документални филми. Виж и филма Secret.

Много мога да ти говоря още, но ще спра до тук. Мисля, че казах достатъчно за сега.

Желая ти успех с Божията помощ.
0
0
plamen
plamen
04.12.2010 02:04
Аз ти вярвам. Не мога да ти помогна с нищо, освен само с това, че ти вярвам и духовно те подкрепям. Ето точно написах това и си помислих, че употрбих думата духовно. Просто почувствах вътрешна небходимост да добавя коментар. За пръв път ми се случва. Също ме радва факта, че доста от коментарите са от хора, интелигентни и готови да помогнат. Просто ти трябва време да разбереш какво точно става с теб и защо. На мен веднъж ми се случи нещо, което наричат медитация. Бях много изморен от дълга работа и нямах сили да се съблека, направо си легнах с дрехите. Когато си легнах, почувствах как ми става леко и сякаш се вдигам във въздуха над леглото. Нещо като отделяне на духа от тялото се получи. Само веднъж ми се е случвало. Пробвал съм се да постигна същото усещане, но без успех. Беше доста странно. Още бих ти казал да не обръщаш внимание на хора, които не ти вярват.
0
0
radiana
radiana
03.12.2010 12:19
Здравей. Просто погледни нещата под друг ъгъл, ако наистина можеш да лекуваш хора както казваш, значи трябва да го правиш и всеки един отказ да приемеш това, което ти се случва само влошава положението. За това се страхуваш и за това тези гласове ти се струват агресивни. Помисли, може би това е важно, задавай въпроси, ясни и кратки. Срещала съм такъв човек с подобна история като твоята, та от него знам много неща. На мен също ми се е случвало да виждам ярко червена сфера, излъчваща топлина, което не е нито плод на въображението, най-малкото пък лудост, така че успех и ако искаш да напишеш книга, напиши я така, че да е от полза за другите хора, не просто какво се случва, а защо се случва, ти можеш и сама да си отговориш, не се подценявай.
0
0
tanq
tanq
19.11.2010 15:22
Здравейте. Всеки вярва в каквото иска. Тези които мислят, че лъжа - просто не ме интересува. Единствено исках съвет от някого, защото не си обяснявам тези неща. Искам да напиша, че вече свикнах с това. Просто не обръщам внимание. Когато го виждаш всеки ден, свикваш (светлините) Понякога ми е гадно, че само аз го виждам, а другите около мен не, но това е без значение. Искам също да се обърна към коментара на елфи - имам и внимание и обич и приятели, и това никога не съм го търсела, защото не съм била лишавана от него. Но ти явно си минал през този илюзорен свят, съдейки по коментара ти и се радвам,че си успял да излезеш на вън и да видиш истинските хора и живот. Написах, че всеки вярва в каквото иска и не мисля, че имам какво друго да напиша. Искам да благодаря за коментарите на тези, които са се опитали да ми помогнат с нещо. Лек ден.
0
0
magada
magada
17.11.2010 11:43
Ти май действително си родена да помагаш на хора, дано да не си внушавам. Вярвам ти на всичко, ако искаш напиши книга. Историята ти е любопитна. По Нешънъл Джиографик мисля, че съм гледала обясненията за подобни мистериозни факти.
0
0
Анонимка
Анонимка
16.11.2010 09:01
Мило момиче, не знам какво ти е и не се наемам да коментирам, но ми направи впечатление един абзац от разказа ти - това че където и да си, тези неща се повтарят. Това означава, че усещанията са вътре в теб, а не от обективната действителност около теб.
В същото време обаче, казваш, че спираш да чуваш звуците, само когато си запушиш ушите. Което пък говори, че звуците идват отвън, не са в мозъка ти.
Как се увери майкати, че не си въобразяваш, ако искаш довърши разказа си, защото, ако и тя е видяла и чула същото,вно сте преследвани от някакви същества.
Защо не се посъветваш със свещеник ? Психиатрите не могат да ти помогнат, пък и съм почти убедена, че нямаш психичен проблем.
0
0