Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
eli
eli
20.03.2010 08:35
Мисля че имаш дарба, която трябва да използваш. Но преди това, се научи да я контролираш, защото може да има обратен ефект. Прочети книгата за Ванга. Тя също е чувала гласове и виждала светлини и това й е помагало да лекува и предсказва. Освен това си във възраст, която тези свойства се изострят или напълно изчезват. Не се страхувай, посъветвай се с човек, който разбира от тези неща, но не го търси по вестници и сайтове. И не си мисли, че не си наред, просто си чуствителна. Ще ми бъде приятно, ако мога да ти помогна с нещо.
0
0
Емилия
Емилия
20.03.2010 03:35
Съветвам те да разкажеш още такива твой случки. На мен поне ще ми е и нтересно. Има ли случай, в който ти говори нещо лично на теб, за теб този глас ? Помага ли ти това, което ти се случва и с какво. Как ти се отразява на живота ? Как мислиш ?
0
0