Когато си помисля за целувките от това момче, се усмихвам

Когато си помисля за целувките от това момче, се усмихвам
Снимка: sanovnik.bg
Тази сутрин сънувах нещо много странно. Бях със семейството си в града и бяхме в колата, баща ми караше колата и изведнъж стигнахме до едно място, на което пътят беше просто една тънка линия. Минахме по нея и после не си спомням до един момент. Бях в някаква кола и до мен седеше непознато момче. Той шофираше.

Бях със слушалки, но не си бях пуснала музика. Той спря колата и ме целуна няколко пъти по лицето, но не по устата. Докато той ме целуваше аз бях със затворени очи. Следващата част, която си спомням е как мои роднини, някои бегло познати на мен хора, семейството ми и това непознато момче сме в ресторант и баба ми ми дава някакъв мини банан който да занеса на някой.

През това време се водеше някакъв разговор между някои хора на масата. Изведнъж това непознато момче каза: “Ами аз ако обичам някой бих го целунал, и точно това правя.

” Тогава аз си помислих, че може би той иска ние да сме двойка, макар че едвам го познавах имах чувството, че го обичам и харесвам и всеки път когато си помисля за целувките от това момче се усмихвам, стопля ми се сърцето и ми се обръща корема. Много ми е интересно какво значи съня ми? ! ?

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати