Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Когато си помисля за целувките от това момче, се усмихвам

Когато си помисля за целувките от това момче, се усмихвам

Когато си помисля за целувките от това момче, се усмихвам
Тази сутрин сънувах нещо много странно. Бях със семейството си в града и бяхме в колата, баща ми караше колата и изведнъж стигнахме до едно място, на което пътят беше просто една тънка линия. Минахме по нея и после не си спомням до един момент. Бях в някаква кола и до мен седеше непознато момче. Той шофираше.

Бях със слушалки, но не си бях пуснала музика. Той спря колата и ме целуна няколко пъти по лицето, но не по устата. Докато той ме целуваше аз бях със затворени очи. Следващата част, която си спомням е как мои роднини, някои бегло познати на мен хора, семейството ми и това непознато момче сме в ресторант и баба ми ми дава някакъв мини банан който да занеса на някой.

През това време се водеше някакъв разговор между някои хора на масата. Изведнъж това непознато момче каза: “Ами аз ако обичам някой бих го целунал, и точно това правя.

” Тогава аз си помислих, че може би той иска ние да сме двойка, макар че едвам го познавах имах чувството, че го обичам и харесвам и всеки път когато си помисля за целувките от това момче се усмихвам, стопля ми се сърцето и ми се обръща корема. Много ми е интересно какво значи съня ми? ! ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Sky
Sky
17.11.2022 02:19
maybe he is your soulmate, moje bi e i provalen mokur sun
0
0