Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Това, което си помисля, се сбъдва

Това, което си помисля, се сбъдва

Това, което си помисля, се сбъдва
Здравейте, ще ви разкажа една две истории, който не знам и аз как да си ги обясня.

Едната беше преди доста години. Сега съм на 19, тогава да съм бил на 12 - 13 год., ако не и по-малък.

Играехме зад блока и не знам, защо и как почнах да се лигавя и виках: Мъжа на Пенка умря и някакви такива и не съм си мислил или съм искал, някой да умира наистина.

Вечерта като се прибрах от игра, чух някой да плаче и майка ми каза, дядо ти Йордан, бог да го прости, е починал и жена му, която се казва Пенка, плачеше толкова много.

Аз се обърках и се сетих за казаното през деня, че нарапаво не знаех какво става случайност ли е, не е ли. Въобще някави странни неща, които казвам някак си без да се замисля и се случват незнайно как.

Дори приятелите ми се бъзикат постояно и ми викат на баба Ванга внучето. Случките са ежедневни, почти не обръщам внимание вече за нещата, който стават около мен.

Е, одеве бях в кухнята и нещо ми хрумна за Опел Корса. Поглеждам през прозореца и минава учителката ми по немски с корсата, пфф.

Случайност ли е това или вървя си и се сещам за един много гаден тип, който един път искал да се обади от на мой приятел телефона. Ама нямал много левчета и му отказал.

След което, тоя се изнервил, проверил, че има за звънене и му вкарал страхотният юмрук. И си мисля, как бих реагирал аз и в момента, който го мисля това нещо, минавам няколко крачки, срещам един тип подминавам го и ми вика: Светльо, имаш ли да звънна ?

Как да си го обясня това ? И всеки ден, понякога през ден, някави такива. Ама аз само мисля постояно. Да не ме помислите за луд, ей нормално момче съм си. Как бихте го разтълкували това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
анонимна
анонимна
27.03.2016 17:40
и на мен доста често ми се случва ..Особено онзи ден..Бях се замислила за нещо все едно се случва и след няколко минути взе че стана ..Но точно затова мисля, че си беше просто съвпадение
0
0
Деница
Деница
26.06.2011 11:20
Един ден с приятелката ми за джанки на поляната лятото. Тя седна на земята и аз тамън да седна и си представям и си казвам на ум: а сега като седнем и едно куче да дойде. Сядам, обръщам се и едно куче гледам и то ми излая и тя го видя. А преди да седнем само викам на глас: а сега ще падне голямата джанка и тя си береше джанки и изведнъж ми викна: ей, падна ми най - голямата джанка.

Съвети, моля.
0
0
lqlq
lqlq
10.01.2011 12:38
За жалост скоро не бях влизал, но тази книга ме заинтригува, дори я поръчах вече.
0
0
Подсъзнание
Подсъзнание
23.09.2010 11:52
Силно препоръчвам да прочетете Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу.
2
0
Мария
Мария
27.05.2010 17:55
И аз сам така. На мен ми се случва постоянно. Винаги когато си помисля нещо лошо, се опитвам да си го искарам от главата. Наското мои приятели направиха катастрофа и сега когато се кача в кола си мисля, че и аз ще направя. Обаче винаги се разминавам за много малко. Бих искала да си изкарам тези мисли за катастрофа от главата, но не мога. Така, че както ти казват другите, които са писали коментари, не се притеснявай, има много такива.
0
0
aliceinwonderland
aliceinwonderland
01.05.2010 16:07
Какво да ви кажа ? На мен също ми се случва така, но не толкова често. Когато се случи обаче, винаги е нещо лошо или нещо на пръв поглед невъзможно. За лошите неща - тях винаги ги сънувам и се случват. За невъзможните, на пръв поглед неща - просто си ги мисля и в много кратък период от време се случват. Единственото, за което се радвам е, че поне ми се случват рядко. Не ми се искаше да знам кога ще почине баща ми и наскоро дядо ми.
0
0
Mihaela
Mihaela
30.04.2010 17:53
Да ви имам късмета, бе хора. Това не е проклятие. Аз, ако имах тази дарба ? Внимавайте какво си мислите само. Ти Светльо, я карай по - спокойно. Какво си се панирал ? Има и много по - лоши неща, ама те вече са си проклятия, за разлика от дарбата ти.
0
0
lqlq
lqlq
29.04.2010 02:08
И би ли могло това да се нарече проклятие според вас, както и по долу казаното или е просто дарба или не знам ?
0
0