Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях се отстрани...

Видях се отстрани...

Видях се отстрани...
Здравейте, споделям с вас това от чисто любопитство дали някой е преживял подобно нещо. Ще започна с това че от месец се събуждам по едно и също време което варира от 3 до 3. 30 сутринта. Преди 2 нощи докато в един момент спах в следващия сякаш не бях в тялото си повече. Всичко стана за секунди, докато се гледах от страни лежаща в леглото изведнъж видях как тялото ми се изправя в седнало положение без никакви усилия.

В следващия момент отново бях "прехвърлена" в тялото си и рязко отворих очи, а главата ми вече беше обърната на ляво. Смисъл такъв не би ли трябвало ако "духа" ми е извън тялото то да е в покой? След като вече бях будна бях адски объркана защото не знаех как съм се озовала седнала.

Легнах си отново не осъзнаваща какво се е случило, но на сутринта когато се събудих осъзнах какво се беше случило и колкото и да превъртах случката не можах да си я обясня. Моля за вашето мнение и подобни случки ако сте имали.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.10.2019 12:40
Успокой се ..преживяла си астрално пътуване ..нее страшно
Всяка човешка душа има памет на своите реинкарнаций затова се случват такива ситуаций или пък сънната парализа ..когато хората са сковани и имат видения...това са всъшност изверения на по високи вибраций където душите имат достъп
Това е и доказателство че имаш стара душа тоест тя е имала много животи на различни .вибраций
А доколкото движението на тялото..все пак душата ти е свързана с него въжможно е да има движение неспокойството което усеща мозъка но повече е само на сън
Още нещо човешката душа е уникална възможно е в дълбока медитация толкова силно да пресъздадеш една картина в ума си че буквално да се материализираш на две места.
0
0
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
Барни
Барни
12.02.2019 10:20
Хакера,който раздава по -133 негативи нека да е така щедър и на този ми коментар да го стори :Д.
4
136
Барни
Барни
07.02.2019 00:31
астрално излизане се нарича.
Astral projection.
5
134
Анонимен
Анонимен
18.01.2019 06:06
ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИТЕ ЗА ПРОШКА ОТ БОГА НАПРАВЕТЕ МОЛИТВА
7
134
Анонимен
Анонимен
17.01.2019 13:37
И на мен ми се е случвало и то доста често но преди години. На всичкото отгоре това тяло което се отделяше от мен ходеше нанякъде, например веднъж бях в една висока сграда на терасата и духаше много силен вятър, друг път отивах в непозната стая, обзаведена все едно от Ренесанса.След това се връщаше, но споменът ми е болезнен, не искам да се случва, защото изпитвах ужас, виках за помощ/но икой не ме е чувал/, събуждах се и не смеех да мигна по цели нощи и си мислех, че това е лош кошмар. Мисля, че все пак май се отървах.
7
133