Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях го и после се събрахме

Видях го и после се събрахме

Видях го и после се събрахме
Вчера го видях с негови приятели, но заради куп причини и обстоятелства не се поздравихме.. Вечерта го сънувах - беше дошъл в моето училище пак с приятели и нещо се бъзикна, но аз първият път не го чух и му казах да повтори, и се доближих до него, носеше и синя корона.

Тъкмо да заговорим и дойде едно момиче, но набързо я изгоних. ;дд Не помня точно какво говорихме, но се наложи аз да ходя във физкултурния ни салон, а той беше станал нещо като мазе и аз трябваше да прибирам някаква бяла блажна боя.

Той само надничаше през вратата да види какво става. Аз пък докато прибирах тази боя се изцапах с масло //такова от колите//. После излязох пак навън и той говореше с две мои дружки и нещо взеха да се карат и той се обърна с гръб към тях, защото нещо беше станало дума за лични неща.

Като го погледнах беше с леко насълзени очи и се доближих до него, и го прегърнах. Странното беше, че му бях някак до кръста или нещо такова ;дд Той ми каза, че аз съм се сърдела защо не ми казва здрасти като се видим, а вчера и аз съм направила така, и аз му отговорих, че след начина по който се е държал той последният път не му дължа нищо.

Тогава той ме прегърна по-силно и последва целувка, но странното беше, че имаше обеца на езика ;дд а той по принцип няма. После тръгнахме заедно да излизаме от двора на училището и аз леко му докосвах ръката, и той ми я хвана и вървяхме като се държахме за ръцете.

А като излязохме извън двора на училището, видях как тези моите две дружки прескачаха оградата и си тръгнаха да си ходят, и както ги гледах погледнах момчето, с което бях и после пак към двете, но те бяха изчезнали вече.

И той попита дали ще е проблем, ако изпуши набързо една цигара и после да си ходим и аз се съгласих. Той седна на една стълба и после аз в него и така си разменяхме дима.. И после се събудих..

Какво може да значи това, че в съня ми се събрахме, а в реалността се разделихме заради хората.. Гледах и по отделно нещата какво значат, но е друго да са заедно..

Някакви предположения какво може да значи...?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Петя
Петя
21.10.2012 14:11
Здравей. И на мен ми се е случвало да сънувам такъв сън(дори няколко пъти), само че с малко по-различен сюжет- не беше в училище, а някаква къща с голяма зала. Както и да е. В съня и ние се събрахме, но наяве не се получи, като се видим само си разменяме погледите и никой не продумва и дума за здравей, още по-малко за нещо друго (и при нас има намесени други хора). И на мен ми се иска да разбера: защо се получава така - в съня сме заедно, а в действителност не сме?
0
0