Видях се мъртъв

Видях се мъртъв
Здравейте, наскоро сънувах много странен сън и бих се радвал, ако някой ми го разтълкува. И така съня е следния:

Разхождам се нощем из някъква гора и срещам едно малко момиченце, което ми казва че се е загубило и ме моли да и помогна да се прибере.

Започваме да обикаляме с нея и стигаме до някакъв запустял манастир и тя ми казва, че живее в него. В следващия момент се озовах вътре в манастира.

Бях в една грамадна стая, по средата и имаше ковчег, а около него наредени хора с качулки и всички плачеха. Отидох и погледнах в ковчега и много се ужасих, защото вътре беше момиченцето от гората.

След това помня как плачещите хора тръгнаха към мен и аз започнах да бягам. Странното беше, че стаята нямаше нито една врата и след кратка гонка, единия от тях ме хвана за рамото и сякаш ме телепортира в друга стая.

Тя беше пълна с разчленени бебета и деца, а на стената имаше икона на момиченцето от гората. Тази стая обаче имаше много врати и всички с различен цвят.

Аз минах през червената и се озовах по средата на въжен мост, на който от едната страна ме чакаше човекът, които ме хвана за рамото в манастира, а от другата страна стоеше момиченцето.

з тръгнах към момичето, когато стигнах до нея тя ме хвана за ръка и започнахме да ходим по някаква пътека. Изкачихме се на един хълм и като погледнах надолу видях как целия манастир гори в огромни пламъци.

А човекът от другата страна на моста (този който в манастира ме хвана за рамото) идваше към нас, носещ ковчег на гръб.

Дойде до мен, остави ковчега и ми каза нещо, но така и не го разбрах какво, май нещо свързано с вратите в стаята с разчленените деца.

След това той си тръгна, но не взе ковчега. Аз надникнах в него и вътре бях Аз, мъртъв и а кожата ми изгоряла. След това се събудих.

Пишете коментари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Име
Име
05.08.2010 16:27
И на мен се е случвало да имам подобни сънища (не, в които да съм мъртва, а някакви като сцена от филм). И точно тези сънища, различните, ги помня с пълни подробности. Не е толкова странно, че помни всичко. Иначе не знам какво значи съня ти. На твое място бих се радвала, че имам толкова интересни сънища (нищо, че за теб може и да е бил кошмар).
0
0
kati
kati
31.07.2010 16:42
Какъв филм. Никога не съм чувала за такъв сън. Знам, че малко момиче е дявол или бебе.
0
0
отговор
отговор
31.07.2010 01:50
Ами имам още няколко подобни сънища. Също така често сънувам хора, които в бъдеще срещам. Няколко пъти съм сънувал местности, които след това съм посещавал за първи път и са ми много познати.
1
0
sabrina
sabrina
30.07.2010 19:33
Едно от многото астрални пътувания на твоето астрално тяло. Всички подобни сънища са доста реални и винаги се помнят с подробности, защото лявото полукълбо на мозъка - аналитично мислене, активно участва и не спи, както при обикновен сън. Имаш ли често такива сънища ?
0
0
Анонимна
Анонимна
30.07.2010 14:18
Много филми гледаш. Не можеш да убедиш разумните хора, че дори и да си сънувал всичко това, си успял да го запомниш с такива подробности. Никой не може с толкова подробности да запомни сънищата си. Или ти си някакъв странен феномен.
0
0
marissa
marissa
30.07.2010 13:59
Леле, какъв сън. Цял филм можеш да направиш.
0
0
борислав
борислав
30.07.2010 11:56
Когато онзи ти е докоснал рамото, ти е взел душата в онази стая с бебетата, а тялото ти го е прибрал в ковчега. А това, което е казал е, че е успял да ти спаси трупа при пожара.
0
0