Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дарба ли имам или нещо друго???

Дарба ли имам или нещо друго???

Дарба ли имам или нещо друго???
Здравейте, от много малка мисля, че имам нещо като дарба или по-развито шесто чувство. Не мога да си го обясня, и винаги се случва когато върша нещо или съм притеснена да ми изникват от изведнъж някакви мисли, за неприятни ситуации, които могат да ми се случат на същия ден или близките няколко дни, и винаги когато ми мине тази мисъл си казвам "дано не ми се случи".

Но за жалост се случва, сякаш сама на себе си предсказвам предстоящото си. Имам много такива случай, но сега се сещам само за два случая:

1. когато се записвах в общежитието, и чакайки своя ред управителя на общежитието да ми избере стая, мигом ми мина през ума мисълта, че той може да ме настани в стая, която се намира под стаята на една психично болна, и както винаги казвам си думите "дано не ми се случи" и точно в този момент, управителя ме сложи под нейната стая.

2. този петък (07. 10. 16) си пуснах дрехите за пране в пералното помещение на общежитието и докато се перяха дрехите аз си чистех стаята, и от нищото ми мина мисълта, че някой може да ми изкара дрехите от пералнята и да ги сложи настрани и да си пусне неговите (за което никой няма право да го прави) и отново си викам "дано не ми се случи" и накрая се случи.

Кажете ми какво става с мен, аз ли полудявам или наистина имам някаква дарба! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#179222
Просто усещащ събитията. За да ги неутрализираш ,доколко това е възможно, измисли си формула (напр.-,,всичко се развива добре за мен'' или-,,нещата ми вървят чудесно'') Обикновенно това работи,но не за всички събития. Когато напреднеш,ще усещаш кои събития можеш да промениш или контролираш
1
0
maria
maria
11.10.2016 13:06
Ти си човек индиго а индиго хората са ясновидци! И не се чуди от къде съм сигурна,просто такива хора се познават. Прочети за индиго хора и съм убедена ,че ще откриеш себе си успех! А колкото до психично болната спокойно с хубаво по-хубаво и под нас живее луд мъж но нашето семейство се разбира с него и всичко е точно.
1
0
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
11.10.2016 22:51
Благодаря за съвета, наистина отговарям на описанието. И да се оплача, че продължават тези мои мисли да се реализират. Ох много е натоварващо, но проблема е че не мога да го контролирам.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
10.10.2016 18:26
Не, просто си силно сензитивна. Редно е да избягваш доколкото се може повече тези мисли, защото сама предизвикваш събитията.
2
0