Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много тъжен сън с мъртви новородени котенца

Много тъжен сън с мъртви новородени котенца

Много тъжен сън с мъртви новородени котенца
Здравейте! Имам много тъжен сън, който се повтаря доста често напоследък. Сънувам как се събуждам вкъщи съвсем сама и отивам до тоалетна но стъпя ли в коридора пред стаята ми усещам че стъпвам на нещо пухкаво. Когато погледна надолу виждам малко новородено котенце, което едва диша, когато го поема в ръце с мисълта да опитам да го спася, то веднага издъхва, след което, когато погледна пред мен виждам, че навсякъде има такива като него само, че вече умрели. . .

Излизам навън изплашена и осъзнавам, че поне в селото, където с родителите ми няма никой освен мен и се чувствам наистина самотна. Работата е там, че родителите ми за в чужбина а аз съм в друг град на квартира. . дали за тези потискащи за мен сънища именно това е причината или не?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
09.01.2017 20:11
Чувстваш се в момента самотна, и тази самота тебе те плаши,а колкото до котките ,котката в съня е фалшив приятел. Може би до тебе има човек който се преструва ,че ти е приятел аз така тълкувам съня ти. Страх от самотата и много фалшиви приятели понеже кажа,че котките са много.
1
0
Соня
Соня
13.01.2017 19:16
Нищо чудно ... няма да ми е за първи път някой от " приятелите" ми да ме нарани по гаден начин ..
1
0