Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Истинска история: Духовете и какво са тепреди 8 годиниИстинска история: Духовете и какво са теИстинска история: Духовете и какво са те11.02.2012Стил " Свръхестествено " не помага да знаеш :ДД
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах тайствен призрак, сочещ към менпреди 8 годиниХодих на лекар и се оказа че е някакъв проблем с нервите поради, което и рамото ( нервите там ) ме боляха , май беше невралгия. Знам че няма нищо общо с нервите в мозъка но сънната парализа не е единствена, т.к. преди време и даже и сега от време на врвме когато се ядосам много получавам отделно панически атаки въпреки инжекциите на които бях... мога да призная че не сънувам вече такива работи, но пак имам проблеми т.к. дори не сънувам почти никога в рядките моменти когато успея да заспя навереме т.к.не мога да спя дори и да съм уморена. :x: :s: :x:
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах тайствен призрак, сочещ към менпреди 8 годиниEdgewalker :1. Относно физическите проблеми - вероятно са причинени от страх.
    2. Относно съня - http://sanovnik.bg/forum/t-5725
    По- дълъг коментар не е оправдан, защото, много дечица с развита фантазия се подвизават тук, които непрекъснато публикуват нелепи измислици.

    А може да бъде наистина сънна парализа , защото наистина неси усещах нищо от тялото , чак към края започнах след това със призрака. А как мога да разбера , дали няма от какво да се страхувам?
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сънувах тайствен призрак, сочещ към менпреди 8 годиниЗдравейте ! Значи сънят ми беше следният :
    Усещах , че не можех да заспя ( реалността) , защото ми беше трудно да дишам и ме болеше сърцето или около него , но някъде там . После явно не съм усетила как съм заспала , но сънувах как продължавам да опитвам да заспя и изведнъж рязко сякаш нещо започва да ми тежи на гърдите и не мога да мърдам цялото си тяло , нито пък да говоря , защото опитах да извикам съквартирантката си и да и кажа какво ми е и да измислим нещо двете, но не успях. После изведнъж ми се затвориха очите насън и се опитах да ги отворя , но успях леко да ги притворя. Като ги притворих видях странно ( в страшния смисъл) с опърпани дрехи тайнствено момиче, на което не виждах лицето и просто си стоеше до леглото ми , след което се опитах да премигна и успях с много усилия и видях това момиче да сочи мен , аз опитах да изкрещя но така и не можах , тъй като не можех изобщо да мръдна нито да дишам нито да говоря . После това момиче изчезна. Спомням си как накрая опитах да стана и тогава усетих , че се събуждам в същата поза , в която бях като сънувах . Погледнах чатът ми с моя приятел и видях че съм се събудила 40 мин след като съм спряла да си пиша с него .. толкова ги усещах и по време на моят сън. След този сън , започнаха куп неща . Като се събудих пак усещах болки в сърцето , но този път по - силни . През деня започна изведнъж от нищото да ме боли главата , а преди да си легна ми беше текло кръв от носа . През целият ден ме болеше главата и още ме боли .
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години