Котенце уби змия

Котенце уби змия
Здравейте. Сънувам винаги много неща наведнъж, сънищата ми имат много сюжети. От вчерашният сън помня следното:

Видях в съня си змия - тя беше малка, не ме закачаше, стоеше в страни някак си. Помня, че бяхме някаква група хора и всички започнаха да търсят тази змия.

Изведнъж от някъде излезе малко котенце, черно, на оранжеви петна и всички започнаха да му се радват, понеже убило змията.

Аз го хванах, а то започна да мяучи и да се дърпа, пуснах го, то тогава се успокои, седна в скута ми и започнах да го галя.

Сънувайки си спомням, че съм чела, че мяученето на коте говори за измама в любовта и изведнъж в съня ми се появи приятелят ми - ядем с него в ресторант, появи се една хубава жена, по която той се загледа.

В този момент аз му казах, че трябва да тръгваме и двамата поехме пеша по една пътека на върха на планина. Беше зелено, имаше дървета и слънцето се прокрадваше измежду тях. Имаше и други двойки. И така ми свърши съня.

Някой може ли да свърже тълкуванията на многото символи в съня ми ? Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
zikovu
zikovu
08.12.2009 10:23
Люмиер! Благодаря за тълкуването.
0
0
люмиер
люмиер
07.12.2009 21:57
Няма страшно. Щом котенцето ти е излапало змията, всичо е наред. Докато работиш с него няма да ти изневери. Но, ако змията се завърти към друго котенце, тогава трябва да внимаваш. Успех.
0
0