Родих момченце

Родих момченце
Здравейте. С моя приятел се опитваме да си имаме бебе, но търпим провали за сега. Та тази нощ сънуваш един доста реалистичен сън.

Сънувах, че седя у нас на леглото и се занимавам с нещо. По едно време леко започна да ме боли корема, след това започна да усилва, станах, отидох до тоалетна по малка нужда, върнах се е и легнах отново на леглото да се занимаваш с каквото правех.

По едно време ми изтекоха водите и започна адски много да ме боли. Извиках майка ми и тя каза, че започвам да раждам. Не помня къде точно стана у нас или в болницата, но аз започнах да раждам.

Напъвах както ми казваха, усещах как плодът ми се движи надолу, надолу по тялото, усещах как минава през таза, напълно реални болки. След това той стигна до влагалището, където заседна.

Аз продължих да напъвам и след около минута родих бебенце, което не диша. Докторите му помогнаха и то заплака. Един човек беше до мен и аз го попитах "какво е, какво е " и той ми отговори "имаш си момченце".

Това беше най-радостната ми новина, която направи живота ми рай. Прегърнах го и го сложих на гърдите си. След известно време се прибрахме в къщи и аз започнах да се грижа за него.

След това изведнъж започва друг сън и пак съм при тези доктори, които ми казват, че са 2 близначета, едното го раждам, но нищо не усещам, все едно ми го носят от някъде. Казват ми, че тежи 2 кг. и нещо и че другото бебенце може да не оцелее, че така се случвало при близнаците.

Ако някой може да ми каже какво означава всичко това, ще съм адски благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иван
Иван
08.10.2011 22:07
Една неприятност те мъчи, а е два пъти по-голяма отколкото си мислиш. Някой те лъже за нещо важно, някой те терзае, а ти не вярваш, че това може да е така. Пред теб се прави на един, но подсъзнанието ти е верен съюзник и не го приема така както ти се дава. Мога да ти гадая за бъдещето, имам дарбата. Намери ме на скайп: simpatjagata1.
0
0
анонимен
анонимен
02.10.2011 13:40
Сънувала си това, защото в реалния живот това ти се случва, за това мислиш, а съня не винаги означава реалност, но от къде може да се знае пък ? Иначе тълкуването на твоя сън е следното. Източник: личен съновник, който в повечето случаи отгатва. Бракът ти ще бъде много здрав и временните недоразумения не бива да те плашат. Трябва да помислиш за здравето си. А, сънуване на близнаци - ще имаш успех в работата. Добър резултат в работата. Успех.
0
0