Видяла е сянка...

Видяла е сянка...
Здравейте искам да споделя с вас за да чуя мнението ви. В началото на учебната година се запознах с едно момиче и станахме приятелки бързо. Оказа се, че и тя се интересува от същите неща като мен. След известно време ми разказа сън:

Тя е била в стая в училището ни и някой е почукал на вратата. Отишла е да види през шпионката кой е и е видяла сянка. Веднага се е скрила и е взела котката си(в реалния живот тя няма котка)секунда след това сянката е разбила вратата и е обиколила стаята и обърнала всичко все едно търси нещо. Щом сянката скочила през прозореца приятелката ми се е обадила на мен. Аз съм казала, че не се страхувам от нея. Забравих да спомена, че сянката е била с дълга черна роба. След като ми разказа този сън аз си припомних един друг сън в който аз стоя на една тераса и една сянка стои зад мен, но не усещах сякаш присъствието е заплашително, а обратното, че ме защитава.

Друг сън разказан от нея е този:
Аз, тя и още едно момиче сме отивали в една книжарница или антикварен магазаин. Още с отварянето на вратата тое е казал" Здравейте (името ми), (нейното име), (името на приятелката ни)"След това ни е привикал до него и е отворил албум с наши снимки -тези снимки са били спомени защото ние нямаме много снимки, а тя потвърди че не се снимали. Също така и на снимки на бъбещи спомени защото наскоро искахме да отидем до едно място в гората, но все не успявахме, а тя е видяла такава снимка. Човек е бил по възрастен и е казал, че ни познава много преди ние да се запознаем. След това сънят ѝ е в мъгла. А когато сме в училище понякога чувстваме силна енергия зад нас (стоим на един чин)в момента няма такива случки, но има други който ще спомена в друг пост. Кажете мнението си за всичко това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
miglena
miglena
13.06.2016 09:43
Ако сънищата на всички нас се сбъдваха, щеше да е страшно. По тази логика аз трябва да имам мезонет и яхта, а в обратния ред човечеството щеше вече да е покорено от извънземни, да сме унищожени от ядрена бомба или пък вулкани постоянно да изригват. Но това са просто сънища, отразяващи най-големите ни страхове и желания. Така че, не се притеснявай толкова.
1
0
Мими
Мими
13.06.2016 14:42
Приеснява ме факта ,че усещам присъствието на сянката не само в сънщата ,но и наистина.
1
0
Мария
Мария
08.06.2016 16:17
Това са просто сънища, успокойте се. Ще разберете какво означава това. Ме мислете за тези неща и те няма да се случат.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
13.06.2016 09:40
Аз пък мисля, че всичко е до самовнушение. Когато очакваш нещо лошо - то неминуемо ще се случи. И обратното - когато гледаш положително на живота, той неминуемо ще ти отвърне със същото.
1
0
страх ме е
страх ме е
10.06.2016 21:42
Не съм съгласна с Вас.Сънищата рано или късно излизат и винаги са предупреждения....затова се притеснявам като сънувам нещо подобно.
1
0
страх ме е
страх ме е
26.05.2016 20:42
Ужас!!!подобна сянка ме преследва в кошмарите ми...усещам го като то...не е тя,нито той....то е.....нищо не ми прави но не знам какво иска от мен....започнах да си мисля,че е демон защото първо беше със мечешка задница,вълчи предни лапи и винаги носеше качулка...нямаше лице....последния път когато го сънувах беше както го описваш ти и пак с качулка...Иска нещо от мен,но какво.....
1
0
Пламена M.
Пламена M.
26.05.2016 15:20
Аз не намирам нищо странно. Просто сте по-интуитивни, нормално, когато порастваме, губим тези способности.
3
8