Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видях в огледалото сянка

Видях в огледалото сянка

Видях в огледалото сянка
:yawn: Здравейте! От няколко седмици се случва това и почвам да се плаша.

Ами, аз не оставам често сама у нас, но когато остана, винаги имам чувството, че някой ме гледа или, че някой (не мой роднина или близък) ще дойде.

А преди 2 дни аз отидох до кухнята сама и тръгнах да си мия ръцете, но капака на кошчето почна да се отваря и затваря САМ!!!

Направо изпаднах в ужас, но млъкнах от страх, не можех да кажа нищо и просто излязох от стаята (тогава бях сама у нас) и като седнах на дивана в хола и си пуснах телевизора, изведнъж в огледалото видях сянка!

Но не моята, бях сама в стаята, но видях сянка, която бързо изчезна из стените.:yawn: Но както казах, бях сама, страх ме е от спалнята на нашите.

Когато вляза там се чувствам зле, все едно някой ме чака. На скоро (преди 3 месеца) почина любимия ми дядо, с който живеехме заедно (у дома), но не вярвам да е призрака му. Дядо много ме обичаше и не би ме изплашил така!

Моля ви да ми помогнете... b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.07.2018 12:18
Maiko vie vsichkite ste poburkani mama vi hamava ne vi li mina prez lapeshkiq akul che moje bi vsichkoto tva ne e istina tolkova ste zabludeni i ogranicheni che nqmam dumi za vas nenormalnici
1
0
Денимира Ангелова
Не! Не бързай с тамяна! Опуши със салвия, а не с тамян! Църковните методи са за крайни случаи, не можеш просто така да се хванеш първо са тях! Винаги препоръчвам следното: закачи звънци или звънящи неща по себе си и в къщата, кости от риба също помагат (може би не винаги). А и не влизай в спалнята на вашите... Избягвай я стриктно. Също така не пренебрегвай нищо, от това, което се случва... всъщност, още ли се случва?
1
0
ivan
ivan
23.05.2012 20:36
подсъзнателен страх.. на психична основа си ... повярваи ми със медикаменти можеш да си върниш живота само трябва да се консултираш със правилният специалист...
веднага ще ме попиташ е добре капака на коша ... знам нещо и за това ти го казвам подсъзнателния ни страх не капака на коша но какво ли не може просто не е истина... това е моето виждане.. успех .. а ако те интересува итории което аз знам за подобни неща може да ми пишеш ..
1
0
Мария
Мария
07.03.2012 12:07
Вземи тамян от църквата и опуши всички стаи. Ако няма ефект давай със светена вода! :)
0
0
Кристиян
Кристиян
06.03.2012 16:49
Това не е дух ,както си споменала в историята ти,а Полтъргайст който ще набира сила от твоята емоция при това отрицателна.
Но ако искаш да споделиш нещо което те вълнува или да разбереш нещо повече,пиши ми лично съобщение.Аз ще се постарая да ти отговоря подробно и с възможно най-точен отговор.
0
0
Борислав
Борислав
06.03.2012 16:03
Правилно онетотрии щом капакът на кошчето се е отварял съм не може да си внушава.Но защо се случва като си сама? На това не мога да си отговоря .Според мен трябва да повикаш специалисти по тези работи
0
0
Aleksandur
Aleksandur
06.03.2012 15:58
възможно е да има нещо свръхестествено, а за отварянето на капака на кошчето пак е възмовно да се отвори ако сте чували за силата на мисълта, но за да го направиш трябва да си супер концентриран. Така,че остава варианта за дух в къщата ви.Поръси със светена вода във всички стаи.Милсля ,че ще помогне :)
0
0
Диана
Диана
06.03.2012 11:37
НЕ, не би трябвало да си внушава ! Щом капакът на кошчето се е отварял сам, как така да си внушава ?!? Да не би да казваш, че един човек със собственото си внушение може да накара кошчето да се отваря и затваря ?!? НЕ, нали ?
0
0
Анонимен
Анонимен
05.07.2018 12:23
Male male gospojo vie ste poburkana a mina li vi prez akula che moje da e izmislica ili vie nqmate sivo veshtestvo i ne umeete da izvurshvate mislovna deinost
0
0