Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Голяма черна сянка ме преследваше

Голяма черна сянка ме преследваше

Голяма черна сянка ме преследваше
Ето го и съня:
Брат ми ми чете някаква книга на ужасите (не си спомням какво ми чете). Аз му я дръпнах и той ме предупреди да не я чета (аз си помислих, че го казва, защото съм по-малка от него и да не се стресна) След около час, след като почнах да я чета една от куклите ми кървеше тогава бях на село. После една от братовчедките ми каза, че от кървящата кукла почва да излиза нещо! ! !

Изведнъж от нея излезе тъмна сянка и почна да ме преследва и потъпкваше всичко след себе си. Заедно с мен тичаха и две русокоси жени. Едната от тях носеше на ръце бебе. Скрихме се при един мъж. Обяснихме му какво се случва и той не ни повярва и отиде да провери какво се случва. След като излезе за миг беше гробна тишина, но като този миг свърши се чуваха ужасни гърлени звуци и писъци. Избягахме от тази къща и отидохме при една жена. Казахме същото, както и при мъжа, обяснихме какво е станало с мъжа, който не ни е повярвал, но също не ни повярва и отиде да провери. После се чу същото и не се върна.

Ние излязохме през прозорците и на всяка от нас трите имаше по още три врати първите две на всяка от нас бяха отворени. На последната на мойта врата имаше число 777 и аз излязох, но на другите две жени последната врата беше заключено, а тяхното число беше 666.

Аз тичах колкото се може по-бързо и стигнах при баба и тя ми каза да не се страхувам той надушвал страха. Аз не се страхувах тя ми каза също и да сложа забрадка, за да не ме познае. Имаше още една жена с баба ми, която се е страхувала и онова нещо ни намери и отиде при баба ми аз се хвърлих върху него, за да не я убие и му казах да я пощади поне до залез. Това беше най-голямата ми грешка си казвах.

Събудих се настръхнала и цялата плувнала в под някой да ми каже какво означава съня, ако знае? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Maria
Maria
28.08.2016 02:43
За числото 666 той е на дявола а 777 мисля че е на Бога! Защото 7 е божественото число,според мен си сънувала дявола, и наистина има книги които не бива да се пипат.Предполагам ,че този сън има голямо значние,но най добре времето ни показва какво е имало значение и какво не. Може би брат ти,чете опасни книги и може да си докара проблеми? Но според мен съня ти не е на добро но имаш защитници,всеки човек има.
0
0
Потребител#176209
Да знам, че 666 е на дявола ама никой със сигурност не знае кое е числото на Бог този сън го сънувах може би преди година, но си беше доста плашещ и факта, че още не се е случило нищо пак е плашещ
0
0