Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Възможно ли е да си спомням за място, където не съм била

Възможно ли е да си спомням за място, където не съм била

Възможно ли е да си спомням за място, където не съм била
От както се помня имам спомени за места, където не съм била. Знам че не съм била там. Аз не само си ги спомням, но и ги сънувам! Например в един от спомените аз и една група деца бием един клоун с балони и възглавници и пада голяма веселба.

В следващият момент аз плача и му се извинявам. В друг спомен с в един овеселителен парк, който буквално кражи в облаците! Моля ви, ако някой има обяснение за това, моля да пише! Предварително благодаря!

Моля, не ми се присмивайте. Ако ще коментирате, за да ми се подигравате, просто не пишете. Извинете, ако съм допуснала правописни грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Borqana
Borqana
23.04.2013 16:27
Не разбирам за какво се претисняваш.Това са все хубави неща.Дори и да се збъднат какво от това.Не искаш ли да си на увеселителен парк в облаците.Макар да е малко вероятно.Просто като сънуваш такива хубави сънища им се наслаждаваи.
0
0
inran
inran
23.04.2013 10:44
може да е спомен от преден живот
0
0
Ния
Ния
23.04.2013 09:45
Много, много благодаря! ^_^
0
0
^Moon_Man^
^Moon_Man^
22.04.2013 18:25
Не се притеснявай!Обикновено тези сънища за като например Овеселителния парк са предсказание за много забавно бъдеще или поне няколко забавни дни (за напред).Този сън (или както го наричаш ти "спомен")за клолна,който биете не мога да ти го разтълкувам.Но засега съм сигурен,че този за Овеселителния парк е за щастие (а како биха го разтълкували по-малките деца-забавление),а този за клолна-не знам...Но се надявай на щастие!
Успех!
0
0