Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Възможно ли е да ме преследва дух или нещо такова?

Възможно ли е да ме преследва дух или нещо такова?

Възможно ли е да ме преследва дух или нещо такова?
Здравейте! Искам да споделя нещо което ми се случи докато бях сама вкъщи.
Бях оставила компютъра включен докато се бях излегнала на дивана да гледам телевизия. Както си гледах телевизия извенъж започнаха да се отварят папки на компютъра без мишката да се движи и се включи един филм. Станах от дивана и изключих филма. След това останах в стаята но нищо не се случи. След около месец през деня бях запалила камината и до вечерта беше напълно загаснала. На следващия ден бях излязла на двора и като влязох в стаята видях че камината гори. Без да съм я запалила. Според вас възможно ли е да ме преследва дух или нещо такова?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Mia
Mia
09.03.2017 13:06
Що се отнася за компютъра, възможно е да има проблем в програмите. На мен ми се е случвало. Но това за камината не знам. Ако е имало жар от съвсем малко ветрец може да са разпали и сама. Аз също имам камина. Не знам какво да ти кажа. Може би просто поредица от злополучия и няма причина да се тревожиш. Но ако усещаш нещо силно трябва да потърсиш човек който разбира от тези неща..
0
1
Потребител#175445
може някой да ти прави номер например ако някой си е пожелал да е невидим :ХД може да ти се привижда или причува призраци не съществуват е може би а и четох в статия че духовете са изпратени от бог да плашат и преследват ЛОШИТЕ хора ако не си лош/а няма проблем но ако си направила лошо нещо със СИГУРНОСТ ЩЕ ТЕ ПРЕСЛЕДВА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ТИ!!!
0
6
Потребител#176209
1. Бог не изпраща зли духове за наказание, защото е милосърден и добър, ако не знаеш това аз ти го казвам
2. Самия факт, че си прочел статия има 99.9% шанс за лъжа
3. Ако си лош човек докато си жив нищо няма да ти стане, но ще дойде деня на страшния съд и тогава хората, които не са спасени да му мислят
4
0
ана
ана
19.05.2016 19:21
ти си луда
2
10
Алекс
Алекс
28.06.2016 00:00
Я стигаа, за мен 'нормално' значи да си луд :D
1
3
няма да съм като теб
няма да съм като теб
21.05.2016 18:22
Що да е луда...това че при теб не се случва,не я прави луда....или е луда щото не е като теб....я ми кажи какво значи ,,нормално,,.Да си като другите ли значи да си нормален....Защо на всочко различно от тва което сме виждали непременно трябва да е лудост....ако питаш мен ти си лудата/лудият.
14
1
Барни
Барни
19.05.2016 14:25
Ха..ха...духът ще се разгневи,ай сиктир да не се имат за голяма работа.Ако човек има здрав дух има и здраво тяло.Когато психиката ти е лабилна да видим как ще направи нещо този духчо. На същият принцип е здравата психика,когато пиеш алкохол.
Има хора,които като пият много не помнят нищо и такива,които помнят всичко и само не са могли да ходят правилно.Това има връзка с психиката на човек.Факта,че съзнанието ти не ти позволява да не контролира тялото и да не знае какво става,там е връзката.

Най-съгласен съм с ЛилаСлавкова.Не казвам,че духове няма,но наистина търси логично обяснение 1во и не се обсебвай от такива неща,колкото повече мислиш относно това и си ги внушаваш,ще става по-лошо.
6
7
Нирвана
Нирвана
04.06.2016 00:35
Ето ви по 1 лайкче,защото очевидно тук има Негативни хора,дето спамят Минусите....жалки сте.
5
1
Потребител#159134
И на мен ми се е случвало сами да се отварят папки, но никога не е било заради духове или нещо подобно. Недей веднага да търсиш духове когато нещо странно ти се случи (казва ти го човек, който е широко отворен към свръхестественото ). Първо потърси някаква по-логична причина.
5
5
свръхнеестествено
свръхнеестествено
18.05.2016 13:34
Напълно възможно е....извикай свещенник да ти освети къщата обаче тва е нож с две остриета...духът може да се разгневи и да стане по лошо.Май по добре извикай такъв който разбира от такива работи...медиум или екзотерист(не съм сигурна дали така се пише)...Успех,и нека Бог да пази теб и дома ти.
11
7
Екзорсиста
Екзорсиста
09.08.2016 11:38
Да не се излагаш повече с твоите коментари пише се екзорсист.
2
1