Магия или духове?

КикаКикаНовак
Магия или духове?
Здравейте на всички! ! ! Ще разкажа нещо, което и аз незнам магия ли е било духове или някакво проклятие. Когато бях малка тоест от както се помня имах някакъв неописуем страх да седя в къщи. Бях сигурна, че има духове наистина аз ги чувах и усещах присъствието им.

Години наред се молех на Бог да ги махне тези духове, бях набожно дете. Обаче странното беше, че само аз чувах звуците и само аз ги усещах. . никой друг от семейството ми. Те не бяха дрожалюбни към мен. . напротив плашеха ме постоянно. Мърдаха пердетата от единия край към другия от перваза горе. . не е като да е ставало течение. Имахме едни чаши които като ги вдигнеш да пиеш от тях те започваха да свирят и както си седя в стаята чувам от кухнята където нямаше никой чашата ми да свири.

Нощно време чувах как пълзи нещо по килима. . картините падаха редовно без да има земетресения и доста други неща. Родителите ми не ми вярваха смятаха, че съм гледала неподходящи филми и че си въобразявам. Така бях до към 10годишна възраст, когато баща ми е ходил при някакъв човек за да разкаже за страхът ми и да иска да ми леят куршум. Човекът нищо не е казал освен, че няма да имам нужда от леене на куршум и му е дал едно листче сгънати на триъгълник и е казал да се сложи в чаша с вода, да се сложи на видно място в дома и да не се бута.

Да седи 9дни в нас и да се изхвърли после в течаща вода. Аз незнаех нищо, но го забелязах веднага листчето в чашката защото беше много красиво водата беше ярко синя станала. Не мога да си спомня още първата вечер ли беше или втората когато си легнах и държах една плюшена играчка в ръката ми над мен и изведнъж нещо толкова силно излезе от сърцето ми от мен за секунди стана, но чак все едно земетресение усетих а нямаше хехе.

Веднага след това се почувствах свободна, щастлива, спокойна и усетих че нямам никакъв страх даже се чудех какво толкова ме е било страх и си заспах без проблеми. На другия ден като станах казах на наше, че вече не ме е страх и наше ми казаха тогава че това листче било да изгони духовете . За съжаление баща ми не може да си спомни вече при кого е ходил понеже е било преди 20години, но този човек явно си е разбирал. Без да ме вижда човека ме освободи от което и аз незнам магия ли е било или духове. .

Чудя се остана ли ли са още такива хора и ако са защо са трудни за намиране? Има толкова много хора нуждаещи се от помощ! Дори аз самата сега в момента се нуждая от такъв човек. Искам да попитам да си кажете мнението според Вас какво е било магия или духове какво са искали и защо Мен? А ако има някой разбиращ тук бих искала да му споделя за сегашния ми проблем. . Благодаря Ви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
24.09.2019 20:20
tfaotkoifilmephaphaphaphaphapha
4
1
Кика
Кика
25.09.2019 04:25
Да ти кажа и аз след като се бях оправила и се чудех дали съм била с всичкия си..почнах да си мисля,че съм била малка и съм си фантазирала.Сега обаче съм почти на 30години и ми се случи нещо подобно и веднага се сетих за тази моя случка и осъзбах,че всичко е било реалност.И на мен ако не ми се бяха случвали тези неща нямаше да вярвам.На никой не го пожелавам.Това,че не можеш да си го обясниш не означава,че не е реалност.Написах тази история поради няколко причини..едната е за да знаят хората,че съществуват магии и че те могат да се развалят и другата причина е че очаквам да намеря човек разбиращ от тези неща :)
2
0