Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименгласува за: Числото 5 в нумерологиятапреди 3 годиниЧислото 5 в нумерологиятаЧислото 5 в нумерологията22.05.2012
  • /АнонименАнонименгласува за: Сънища в четвъртък срещу петъкпреди 3 годиниСънища в четвъртък срещу петъкСънища в четвъртък срещу петък19.11.2020
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Дали починалият ми дядо ми е обиден за нещо?преди 5 годиниЗдравей, момче! Темата е стара, но отдавна не съм влизала в Съновник и сега я прочетох. Всички ние се интересуваме какво се случва с нашите починали близки- дали съществуват някъде, как се чувстват, спомнят ли си за нас, продължават ли да ни обичат, ще ни посрещнат ли някой ден, ще ги видим ли отново. Какво не бихме дали за да установим някакъв контакт с тях! Прочетох как телефонът ти сам се е рестартирал и веднага направих аналогия- при мен телевизорът се пускаше сам и то само когато аз съм в стаята. Това продължи само около една година. Паркетът пукаше силно всеки ден и пак до една година. След това спряха всякакви знаци. След години, подобно на теб, сънувах,че починалият ми съпруг се крие от мен и не иска да се видим. Събудих се много огорчена и разочарована. Не знам откъде идват тези сънища, може би от нашето подсъзнание.Ние не можем да установим контакт с нашите обичани близки, те силно ни липсват и може би подсъзнателно се чувстваме разочаровани, забравени, необичани. В твоя случай всичко което ти се е случило има логично обяснение. Часовникът сигурно е бил евтин и с лошо качество, затова толкова бързо се е изтрил. Пръстенът както казваш е бил на дядото на дядо ти. Че как след толкова много години да не се развали? Можеше да загубиш инициалите, но се е случило така, че да ги видиш и прибереш. Иконата както казваш е била лошо направена и постоянно се е разглобявала. Не дядо ти е виновен за това, а този,който калпаво я е изработил. Затова не се безпокой, ако си спомнят за нас, със сигурност ни обичат. Но двата свята са разделени и какво се случва там, за нас е непонятно. Пожелавам ти да получиш нови обнадеждаващи знаци и хубави лъчезарни и зареждащи сънища с твоя дядо!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Дайте ми съвет, опитвам всевъзможни неща, но в крайна сметка оставам самапреди 8 годиниЗдравей,мило момиче!Щом съм прочела и отговарям,значи съм в същата група-на лишените от близки и обичани хора.Знам много добре какво е да ти липсва близък на сърцето ти човек,иначе с колкото и хора да се срещаш-все тая!На много повече от твоите години съм,вярвах в съдбата,надявах се,че човек може да има и втори шанс,че нещата ще се оправят,ще се наредят.Както казваш и ти,опитвах много неща,за да изляза от самотата си.Но както и ти си разбрала-насила хубост не става.Ако няма определен за тебе човек,с когото да споделиш съдбата си,той няма да те намери в този момент.Преминах през много отчаяние,депресия,обезверение.От десет години съм напълно сама и почти се примирих.Разбрах,че не зависи от мен,има някаква непреодолима пречка,някаква възбрана свише.Хората,които срещам напоследък и се опитвам да завържа някакво приятелство,са ,,хвани единия,удари другия".Имах едно любимо,близко същество- моето коте,което ми даваше толкова много обич и беше неотлъчно до мен. И то ми беше отнето от съдбата без време.Разболя се от левкемия и почина.Сега имам друг звяр,но за сравнение и дума не може да става!Но ти си много млада,умна,интелигентна,мобилна,пред теб е живота!От сърце ти желая най-сетне да бъдеш възмездена за страданията,които си понесла и слънцето да изгрее и на твоята улица!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Разговор по мобилен телефон с починалата ми бабапреди 8 годиниНе е това,едва ли.Когато в съня има сняг и лед,това е сигнал за някаква опасност,неприятна ситуация,грешно решение.Починалия знае и иска да те предупреди да внимаваш,да не поемаш рискове,да не вземаш прибързани и необмислени решения,да се пазиш.Бъди внимателна и предпазлива.Благодари на баба ти,като я споменеш и запалиш свещичка,сложи цветя пред нейна снимка.Пиши пак!