Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Изпитах ужасна ревност

Изпитах ужасна ревност

Изпитах ужасна ревност
Сънувах, че излизаме на кафе със едни познати, приятелят ми и една негова бивша.

Но така са седнали, че аз и моя приятел не сме един до друг, усещах задух (в живота не съм от ревнивите)виждайки как той и бившата му си шушукат и се смеят.

Станах и си тръгнах, вървях през някакви поля и се озовах със брат ми пред МОЛ и ей така решихме да седнем да пием кафе, тогава забелязах приятеля си да седи на две маси от нас със бившата си и един негов приятел.

Реших да му звънна но не ми отговори, разплаках се тръгнах ме си със брат ми да си събера багажа, докато го събирах телефона ми звънна, беше бившата му и цитирам:

"Защо предаваш номера не разбрали той иска да се върне при мен"

На излизане от апартамента си проверих фейсбука, беше публикувал нейни снимка със разни коментари.

Изведнъж се озовах пред входа на блока, тъкмо да се кача в таксито, приятелят ми ме спря, прегърна ме и започна да ме целува и да се извинява колко глупаво бил постъпил.

Съжалявал за снимките избрал мен защото неговите приятели го разубедили да не прави глупости и че аз съм по добрия вариант.

Какво трябва да значи това? Никога не съм се съмнявала в него! Никога не ме е карал да ревнувам! Знам, че не трябва да вярваш на 100% на един човек но на него му вярвам без условно! ЗАЩОТО МИ СЕ Е ДОКАЗАЛ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка
Йорданка
02.09.2013 22:57
Благодаря за съвета
0
0
Анонимка
Анонимка
02.09.2013 22:18
Това е просто сън,но е нормално да го ревнуваш.Не вярвам на сънища и такива глупости,няма за какво да се притесняваш,ТОВА Е ПРОСТО СЪН,повтори си го няколко пъти и ще ти мине. :)
0
0