Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?

Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?

Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?
Понятието "свястно момиче" има много и най-различни нюанси.
За някои момчета, това момиче трябва на всяка цена да слуша чалга, да носи (задължително) грим, да пие и да пуши. Това са по-скоро прищевки и честно казано, все повече момичета се влияят от мнението на хората и стават такива, каквито не бива да са. Къде са момичетата, които предпочитат семейството пред дискотеките? Къде останаха момичетата, които предпочитат да бъдат естествени, но да имат приятели за дълго време, пред това да са с много грим и да бъдат с мъже за една вечер?

Къде са момичетата, които си купуват книга, а не цигари?
Колко са момичетата, които обичат със сърцето, а не с очите си?

Въобще има ли такива вече? Или всичко е просто една илюзия?
От дълго време пазя в себе си една малко късче надежда, която винаги ме кара да опитвам отново и отново да открия наистина РАЗЛИЧНО от тълпата, навалицата момиче. И всеки път, трошица от него се отронва и пада на земята, давайки любов на този, на когото не трябва, и аз отново - оставам без нищо. Празен.

Ако някой вникне в думите ми и иска да ми сподели нещо, нека остави линк към фейсбук. Лека вечер.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
анонимна
анонимна
29.04.2015 08:15
Има много свестни момичета ама за свестни мъже вече и аз се чудя дали са останали. Наистина ходят на маникюр солариум и други такива.
13
3
лилили
лилили
28.04.2015 22:03
А къде са мъжете???днешната младеж им дай диското да се правят на газари а не могат да си завъртят една крушка . Мъжете днешно време искат такива жени !! Мъж да ми ходи на солариум на маникюр ти мъж ли си или подобие на жена . Такаче мъжете направихте жени те такива каквито са не се оплаквайте . Да се върне казармата а не да ми се правите на мъже а всъщото време един пирон не може да забиете
8
9
виктория
виктория
04.05.2015 07:29
не прости те не идват при теб. едно свястно момиче естествено че ще има претенции ...ще гледа умен ,интелигентен и заможен човек до сеебе си
2
2
Атанас
Атанас
29.04.2015 21:57
Не къде са момичетата!?Няма ги, всички гледат на материалното, никой не гледа на акъла! Повечето момичета са се превърнали в едни кукли без грам мозък само обвивка и голямо самочувствие!
11
2
хаха
хаха
28.04.2015 20:51
приятелите са отражение на човека или пълна противоположност, съвета е да си промени отношението към живота и света
2
6
Мими
Мими
28.04.2015 09:44
Има такива момичета просто мъжете вече не гледат тях,а останалите елементарни кифли . Има със сигурност не са мит просто не знаете как да ги спечелите
31
3
саске
саске
27.04.2015 20:11
за всяко гърне си има похлупак,
смея да твърдя, че съществуват свестни и то доста хора! Аз съм такава, най-добрата ми приятелка също, най-добрия ми приятел също-никой не пуши, слуша чалга или носи кило грим, виж това, че около теб се навъртат идиоти означава, че нещо трябва да промениш!
6
8
Дениъл
Дениъл
28.04.2015 03:01
А защо не му дадеш съвети къде да срещне свестни в Интернет или извън него? Най-лесно е да нахокаме човека! Лично аз съм се уверил, че редовните съвети за места извън Мрежата вече не са актуални (библиотеки, театри и т.н.), затова е добре да ги ъпдейтнем (казано по компютърджийски). Ако искаш да помогнеш, разбира се, защото може целта ти да е била просто да му кажеш, че не умее да си подбира обкръжението (в стил "Виж как го правят хората, некадърник такъв!") Според мен това би му помогнало повече от хиляди упреци и вдигнати предупредително пръсти.
10
2
stempz
stempz
27.04.2015 19:45
Няма такова нещо да знаеш!гледай да е поне полу-свястна,нека си пуши и да се гримира какво толкоз,суетата е част от жената.Кви книги ве човек,единствените книги които обичат да четат са книгите в портфеила.ти не искаш умна жена,ти искаш интилигентна жена.умните жени издигат твърде много бариери и носят критерии които няма да покриеш.Ти на 18-20 год.възраст нали не очакваш да ти седне вкъщи и да гледа кат теле телевизора или да плете чорапи,всичко е до време,освен природния курвенлък.дори и сериозна връзка да имаш,ще дойде момент в който ще научиш,че твоята любима,не е била напълно и само твоя през целия период.ценноститите които ти търсиш (и аз съм ги търсил)вече ги няма,изчезнаха като динозаврите!
6
13
stempzzz
stempzzz
29.04.2015 15:16
коментара ми беше доста саркастичен и обективен в същото време,наблюдаван от личен и от колективен характер,но както и да е,виждам че свестни момичета са ми дали тяхната свестна оценка:)иване ,пиша че ценностите изчезнаха,не свестните.свестните са променливи криви,понеже света е динамичен и от биполярен произход.стигнахме до там че да пишеме по форуми,с апели и вопли да ни помогнат добрите хора със съвети и лични чисто субективни оценки.света е голям,тва скучно момче ,ще си намери някоя скучна девойка,ще се обичат и ще си вика брей извадих късмет май:)
3
1
Ли
Ли
27.04.2015 17:59
Огледай се може би по-затворените момичета, ако виждаш такива около теб, те са свестни не казвам, че са перфектни имат си странности, но отговарят на тези характеристики, които търсиш поне имам една две съученички, които са точно такъв тип тихи са и неуверени, но ако им дадеш шанс реагират съвсем адекватно. Другия вариант е просто да чакаш да почнеш работа или в университета, там ще срещнеш свестни момичета все пак на по-голяма възраст стават по-нормални.
10
2