Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя

Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя

Мина толкова много време, а аз не мога да го забравя
Здравейте!
Ще Ви разкажа какво ми се случи през лятото на миналата година. Бяхме на почивка и съвсем случайно видях едно момче. Погледите ни веднага се засякоха. Той ме заговори и много се харесахме. С него ми беше първата целувка. Много се привързах към него. Но нали знаете всичко хубаво свършва. При мен стана така, защото живеем далеч един от друг. Бяхме заедно две седмици, но те бяха най-хубавото нещо за мен. Когато се разделяхме изпитвах най-гадното чувство на света. Не знаех кога ще се видим пак, не знаех колко ще ми липсва.

Истината е, че мина толкова много време, а аз не мога да го забравя. Опитах да харесам някой друг, да излизам сред хората, но не става. Където и да съм с когото и да съм аз само мисля за него. Опознах го добре и даже започнах да правя нещата, които той прави, за да се почувствам по-близо до него. Не знам какво ми стана, но не мога да го забравя. Опитах хиляди неща, но нищо не стана. Хората казват, че ако не можеш да забравиш някого, може би трябва да остане в сърцето ти. Чувствата са по-силни от мен.

Кажете ми на Вас случвало ли Ви се е подобно нещо? Дали тази случайна среща може след време пак да ни събере? Защото недоизживяната любов никога не угасва. Много го обичам!


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Скарлет Бътлър
Скарлет Бътлър
27.05.2015 13:18
Аз дълги цели 7г опитвсх да угася огъня в себе си по първата си любов.После се влюбих отново тогава някък с новите изживявания и тръпки като че ли отминаха копнежите по "Първият". През всичкото това време успяхме да запазим приятелство макар и от далечно разстояние защото той беше моята лятна любов през 7те год и през времето когато бяхме заедно брше кратко бе бурно мн силно като лятна буря. така поддържахме контакт и ето дори сега след 15г и вече щастливо омъжена съдадох свое семейство в чужбина на др край на света в мен все още има искра и с усмивка чета емайлите от него . имаме истинска и мн силна връзка помржду си истинско приятелств все пак с него отминаха най-хубавите безгрижни и диви години. Дори честичко сънувам дълго желана и дори очаквана среща
Някък в мен макар и тайничко( дори да не признавам на себе си иши по-скоро опитвам да не се съгласявам със себе си) се питам какво ли би се случило ако не бях заминала и сега след толкова год се преоткрихме като зрели хора.
И двамата се обичаме и ясно сме го осъзнали и признали и разбирайки живота и пътищата по които сме тръгнали все пак в нас има огън от недоизживяната любов
Не се измъчвай всички имаме своята първа или неизжиивяна любов . ще срещтнеш нови копнежи и разтърсващи тръпки ще се влюбваш и обичаш но винаги ще носиш в себе си следата от този когото го няма... Може би за това хората казват "Първата любов ръжда не ххващта", моята е все така лъскава и топлеща.
Никога няма да го забравиш невъзможно е аз опитвах многократно за 15г не става... Не спирай да живееш и да се радваш на моментните сърцето е необятно има място и ще пази много любови всяка по себе си първа и уникална...
Бъди щастлива,не пропускай живота и отвори сърцето си и му дай шанс за любов.
9
2
felica
felica
26.05.2015 17:21
Spoko ne si sama mnogo momi4eta po sveta izpitvat sa6toto vseki ot nas ima svoqta lubovna istoriq
0
6
мони
мони
25.05.2015 19:36
Ще се излекуваш, когато срещнеш някой, който ще те развълнува още по силно. Ти предполагам си млада и това ти предстои.
0
6
mmmmmmmm
mmmmmmmm
25.05.2015 10:31
Винаги е така. Когато искаш да изживееш хиляди неща с един човек, а не си успял нещо в тебе остава неспокойно. Не ти дава мира и ти подхранва надеждите. И макар, че сигурно искаш да чуеш, че пак ще си с него и т.н. най-често се случва да мине време и да разбереш, че целия тпзи копнеж е бил губене на време. Но все пак никой не може да знае какво ще стане, може съдбата да ви срещне отново.
0
2
Скорпион
Скорпион
10.05.2015 13:28
Сърцето се влюбва не веднъж,а мозъка казва ако още веднъж се влюбиш ще те убия..така,че направи си сметката!!!
0
15
Яна
Яна
07.05.2015 09:26
Когато обичаш някого се бори за него, каквото и да се случи ще знаеш, че си опитала! Сърцето ни не избира в кой да се влюби!
2
2
Ina
Ina
19.04.2015 08:57
Нормално и аз имах такъв период лятото бях запознала с момче като бях при баба ми. Там излизахме и аз се влюбих мислия,че и той така,защото се държеше много добре с мен гушкаше ме,целуваше и звъннеше ми по всяко време да види какво правя/къде съм дали искам с него на кафе/навънка. Всяко нещо с времето си и така се наложи да си тръгна.Когато ходех на гости по замалко при баба не го виждах. И много време бях влюбена около 10 месеца. И да искаш няма да го забравиш с други момче то не се получава,ти търсиш само един. При мен беше същото. Намери го както казаха другите и виж какво изпитва.Успех!
5
1
veronika
veronika
18.04.2015 23:16
Mili4ka do bolka mi e poznato az stradam ot su6tata bolest sega nqma da zabravim ako vse toi ni e v uma du6ata i mislite chuvstvata sa po silni ot nas i zatova nqma zabrava
2
0