В стрес съм!

В стрес съм!
Здравейте, аз съм момиче на 16 години и имам страшно много проблеми за възрастта си!

Напоследък ми се случиха много неща, на 13 февруари загубих баба си (майката на баща ми) беше тежко за цялото семейство!
След всичката тази мъка ми се струпаха и проблеми с гаджето ми, което е много ревниво и не позволява да правя нищо без неговото разрешение третира ме все едно съм най-голямата ку*ва на света!

Откакто дойде март месец животът ми е пълен ад, постоянно съм подложена на стрес, от една страна, гаджето пък от друга семейните скандали в къщи, на път съм да се съсипя психически.

Няма с кого да споделя затова реших да пиша тук !
Не знам какво да правя с живота си оттук нататък.
Баба ми и майка ми се карат всеки ден за глупости обиждат се, направо не мога да издържам да стоя вкъщи.

Моля дайте ми съвет как да постъпя, няма сила вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Мартина
Мартина
16.07.2015 18:30
Те са възрастни хора, но това не значи, че не допускат грешки. Поговори с тях и се опитай да им обясниш ситуацията в която се намираш, късмет. :)
0
0
Д.Ф.
Д.Ф.
13.03.2015 23:51
Здравей!Моите съболезнования за баба ти,преди близо месец почина дядо ми,знам какво е и искрено ти съчувствам.
Като за начло бих искала да те накарам да се замислиш върху връзката ти с гаджето-ако той не се държи добре с теб,не те уважава или цени,не мислиш ли ,че е по-добре да сложиш край?Хората,които те задушават и упражняват контрол върху теб,подценяват те и не ти се доверяват определено не са подходящи партньори.Добре помисли заслужава ли си да останеш с този човек,но не от гледната точка на негово гадже,а на страничен наблюдател.В крайна сметка колкото и да го харесваш се осъзнай и помисли-вярва ли ти и уважава ли те достатъчно?
Относно семейните скандали....Седни и поговори сериозно с близките си.Те трябва да знаят как се чувстваш и като възрастни да ти помогнат.Но се замисли ,че всеки,както и те са под стрес и напрежение.За това поговорете спокойно.Не се страхувай да кажеш как се чувстваш и,че тези кавги те натоварват още повече!
Излизай с приятели,намери някой на който имаш доверие,на който да споделяш и с който да говориш спокойно.Вярвай в себе си и успех!
2
0
Ели Граменова
Според мен трябва ад споделиш с родителите си как се чувстваш те тряба да поемат отговорността като възрастни да се изяснят за да спрат скандалите и ти да живееш нормално.
0
0
Теди
Теди
12.03.2015 09:41
Не се тормози! И аз съм така ( същите проблеми), та.. ти си на 16! Млада! Не се тормози от семейни проблеми! Ще си намериш по - добре момче! Ще имаш собствено семейство! Не повтаряй грешките на родителите ти! Когато нещо стане си препомнай хубави моменти! Избягвай тъжни песни! Живей! Все още си млада, нали? Не позволявай проблемите да те съсипват! Бъди весела! Един път се живее! Бъди силна! Лек/а ден/вечер.
3
0
роск
роск
12.03.2015 01:14
Това са духове на починали хора.не ще минат в отвъдното
0
0
Кристина
Кристина
11.03.2015 20:19
Не се отчайвай а за гаджето ти зарежи го не те заслужава и е нормално снаха и свекърва да се карат не им обръщай никакво внимание отделяй поне по 1-2 часа на ден за себе си и постепенно ще се оправиш!
2
0
maria
maria
11.03.2015 18:36
Ами щом той се държи с теб, като с леко момиче, махай го от живота си. Това че, ти е гадже не му дава никакво право да те контролира, той не те обича, щом не те уважава. Няма смисъл да го търпиш този лигав задник, и без това си имаш куп проблеми.
2
0