Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Следствие от стрес ли е или ...

Следствие от стрес ли е или ...

Следствие от стрес  ли е или ...
Здравейте. За трети път пиша в този сайт. Искам да разкажа за едни мой сън.

Аз съм в Божурище при моята братовчедка и първата вечер когато се събудих, чух едно тежко дишане. Преди няколко дни имаше страхотна буря, направо... гръмотевиците все едно бяха в апартамента (ние спахме на отворен прозорец защото беше задушно) последната гръмотевица беше направо до мен.

Аз се събудих. После заспах по очи и започнах да сънувам, че на гърба ми пише "TARA" шрифтът беше като издълбано на стена.

Вчера влязох в спалнята за да си търся зарядното и се чу отново дишането, но по слабо и по учестено. Казах на леля ми да дойде с мен защото ме е страх и тя каза да не би да е котката, но котката беше на терасата и спеше.

Моля ви, кажете ми какво ми става.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
надя
надя
02.07.2012 22:53
Да,съгласна съм,но защо след гърменето го сънувах.Аз знам че нещо което те преследва отива навсякъде с теб.

А за момиченцето имам само едни въпрос-къщата вие ли сте си я строили или сте я купили,а ако е на повече от век може духът на момичето да търси помощ. :)
0
0
Марио Николов
Преди няколко години на мен ми се сличи нещо странно,вярвам че всеки път когато чуеш или видиш нещо свързано с това "момиче" кръвта ти се смразява...зная го от личен опит.Значи преди няколко години в един слънчев ден се събуждам по обед,обличам си дрехите в стаята ми и в момента в който се обърнах към вратата стоеше едно малко дете около 7,8 години облечено в римски дрехи с руса къдрава косА,но реакцията ми беше толкова спокойна,че дори попитах "какво правиш тук" а то стоеше и се усмихваше,дума не продума и изчезна в този момент едва осъзнах какво е станало....побърках се!Започнах да тичам из къщата от стая в стая и да го търся това дете,но никога повече от онзи ден него видях!Незнам какво бих могла да те посаветва,освен само да се молиш или отиди в църквата и обясни на свещенника,той ще ти каже какво да правиш!!
0
0
Ели
Ели
02.07.2012 11:03
Мисля, че знам какво е... Къщата ви има общо с някакво момиче на име Тара... Тя се опитва да ти каже нещо или да те изгони- ти прецени. Според мен тя иска да изгони външните хора от къщата-приятелката ти и братовчедка ти,защото харесва теб и не иска да им казваш за нея... Опитай се да поговориш с нея, когато чуеш дишането. Попитай я коя е, какво иска. Може да се поразрпвош изархивите на къщата или попитай старите хора кой е живял там преди вас! Успех.. :))
0
0
надя
надя
01.07.2012 20:32
междодругото преди 3 дена братовчедка ми сложи една гривна уж от манастир,осветена, но вечерта към 23:15 ми каза внезапно че я души нещто за гърлото,това се повтаряло когато се качи по стълбите на 2-я етаж.Една приятелка каза че когато ни е чакала пред апартамента да излезем през слушалките й все едно нещо започнало да крещи в ишите й (а музиката е била увеличена до края)
0
0