Страх

Страх
Преди около половин година сънувах следното. Будя се в тъмното, в моето си легло, в моята стая. Беше толкова истинско и чух нещо, усетих, че не съм сама.

В тъмното имаше някакво нематериално присъствие. Усетих, че ме доближава и тогава сякаш нещо скочи върху мен. Не беше страшен самият сън, но в този момент изпитвах чист ужас.

Не си спомням как, но се добрах до лампата и светнах. Тогава се събудих. Сънят се повтори след ден/два, но този път не можах да запаля лампата, бях блъсната с яростна сила на пода.

От тогава спя на запалена лампа. Преди няколко дни сънувах отново този кошмар, но беше малко по - различен.

Беше ден, аз бях навън и дори не бях сама. И тогава, го усетих присъствието, ужасът ме приближаваше и нещо като дух се всели в тялото и съзнанието ми.

В ушите ми кънтеше остър и пронизващ звук, много ярка светлина ме обгърна и замъгли погледа ми, крещях толкова силно и осъзнавах, че сънувам, но не можех да се събудя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
galina
galina
01.12.2009 17:32
Мила Меди, мисля, че в дома ти витае нечиста сила. Но това, което се случва с теб е защото ти е слаб ангела. Единственото решение е, да отидеш на църква и да се консултираш със свещеник. Също така, всяка вечер да палиш по една свещ и да се помолиш на Бог. Послушай съветът ми и ще видиш, че има ефект.
0
0
yanitsa
yanitsa
30.11.2009 18:22
Според мен, нямаш нужда от така наречените " врачки ". Каквото и да се случва с теб, те ще го охарактеризират като магия. Виж в реалността, всичко е изтъкано от енергия и малко хора могат да видят какво всъщност представлява тя. Останалите, най - вече усещат, без да могат да видят нещо. Целият ни живот преминава в това, да вземаме някакви решения, уж подпомогнати от разума ни. Но истината е, че най - правилните ги вземаме по интуиция. Защо ти казвам всичко това ? Защото ти интуитивно си усетила, че това "нещо" е било лошо, ужасила си се. Но възможно ли е, единствено разумът ти да е бил ужасен от това, което е осъзнал, че може да "види". С две думи, възможно ли е да си придобила "дарбата" при тези срещи с нематериалното, на които съзнанието ти да се е възпротивило и да е предизвикало у теб ужас ? След този случай е минало, както ти каза, половин година. Забелязала ли си от тогава, да ти се случват необикновени неща, интуицията ти да се е засилила или нещо подобно. Ако е така, то моля да ми отговориш, какво се е случило Ако смяташ, че всичко с теб е както по старо му, значи може да е нещо друго. Но не очаквай, ако си получила някаква дарба, тя да се развие самичка, тя дори може да е останала незабелязана от теб. Припомни си ситуации и случки, които ти се струват странни или взети от теб решения, които в последствие са ти помогнали да избегнеш нещо лошо. Надявам се, да съм помогнала.
0
0
пламен
пламен
30.11.2009 09:40
Направи си един експеримент. Кажи на вашите или на някой, с който живееш, да те наблюдава докато спиш. Да види какви признаци даваш на яве, ако наистина видимо става нещо(паранормално)иди на врачка, да провериш да не ти е направено магия. Пиша ти най - сериозно. Имейл: balzak__@abv.bg.
0
0
Viktor
Viktor
29.11.2009 19:28
Ти си болна. От кога не си пиеш хапчетата ? Нали ти казах да ги вземаш редовно.
0
0