Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам огромни проблеми със страха

Имам огромни проблеми със страха

Имам огромни проблеми със страха
Здравейте! Имам огромни проблеми със страха и това продължава години наред. Затова съм и толкова стисната и не мога да общувам с моите връстници. След месеци ми предстои да се местя в друг град а досега никога не съм живяла сама и никога не съм се отделяла от родителите ми.

Всеки ден мисля по този въпрос и колкото повече наближава времето за местенето, толкова повече изпитвам ужас, страх и паника. Заради този мой страх съсипах хиляди мой мечти - не искам и сега пак така да стане. На път съм от страх да загубя дори и учението. Моля Ви дайте ми съвети какво да правя, много ме е страх предполагам и Вие сте изживявали подобни ситуации. Благодаря предварително !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
батко
батко
21.04.2015 13:38
Спокойно, не си единствена. Повече или по-малко всички имаме страхове. Сами си ги сьздаваме. Започни да се бориш сьс себе си. Всеки ден прави нещо от което се страхуваш и ще повярваш в себе си. Започни ако искаш с малките страхове. Срещай се с позитивни хора!
4
0
mimi
mimi
27.03.2015 21:14
Ileitesi kor6um
0
2
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 18:35
Опитай се да гледаш на нещата и живота като на игра и гледай да не ти пука. Може да си направиш разходка да някой чужд град с приятели. Поговори за проблемите с твои близки - приятели, роднини, учители. Може дори да се посъветваш с психолог.
4
0
Венцислав Иванов
Задай си въпроса защо те е страх.Кажи си,че новите неща които ти се случват в живота са позитивни или просто интересни.Не се плаши от новости и промени,приеми ги като част от живота,а той е действие и трябва да се изживее.Ти си тази която може да маха бариерите,само трябва да си внушиш и втълпиш,че това е възможно.Бъди по-смела,не се притеснявай от хората,те са заети да мислят повече за себе си,така че се дръж свободно и отпуснато сякаш вече се познавате.Всичко зависи от теб самата,ти избираш какво искаш да направиш,ти си господар и управител на волята и желанието си.То е подчинено на теб,под твоя власт е и ти го контролираш.Бъди със самосъзнанието,че ти си в силната позиция,не се приемай като жертва на обстоятелствата.Бъди оптимист и опознавай новото като игра.Утрешният ден не е нов,просто е различен.Нормално е нещата да се променят,всеки ден малко или много е различен,колко дребни неща се променят постоянно,няма разлика и с другите промени,нещата са свързани помежду си и са постоянно в движение.Няма нищо стряскащо и страшно в това.Няма перфектни хора,няма да бъдеш център на света и от теб няма да се очаква да бъдеш такава,бъди себе си и знай,че това е правилно.Успех и придавай по-голяма важност на веселите емоции,всички останали приемай с доза безразличие,да не ти пука много,човек помни повече хубавите неща. :)
16
0
иван иванов
иван иванов
07.03.2015 04:57
Иди на психиятър не е срамно Вече има хапчета за всичко.
2
4
мари
мари
07.03.2015 01:04
От какво нещо ги е страх хората, а аз се страхувам от една кутия и не мога да заспя от нея... Та запази самообладание, мисли си хубави неща, бъди оптимист и не се притеснявай от трудностите
4
0
maria
maria
05.03.2015 17:21
Щом те е страх,ще успееш в ученето. Не знаеш ли че, когато човек се притеснява много, накрая се оказва че,нямало защо! ;) УСПЕХ
6
1
Кристина
Кристина
05.03.2015 17:14
Може би бих могла да ти помогна ако искаш ще поговорим на ЛС
3
1