Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
Victoria Behrmann
Victoria Behrmann
23.03.2019 17:38
Аз съм желтва на сатанити и не се усетих навреме че са такива ..ужасни хора убиват и тровят за да си купат живот и просперитет и не само също манипулират илъжат хората за пари и за власт убиват хора и тъпчат....това е най голямото зло на света но никога преди това не бях чувала за такива нещо и смея да кажа че съм била крайно непросвтена в тази сфера и не съм знаела много неща. Запознах се през 97 година с една жена която се представяше за ясновидка но е била контактьорка с извънземни рептилии и те са сатански творения. Само защото се отдръпнах от нея и се обърнах към Бога з прошка бях подгонена от тази секта и сега съм в много тежко здравословно състояние...това са чудовища а не хора за които парите са всичко съсипаха цялото ми семейство
0
1
ддд
ддд
08.08.2013 19:00
омг ччовекът дето е с ... а не с име!най-сетне да видя някой извън семейството ми който не е посветен на Бог
1
0
me
me
22.04.2013 14:03
защо те дpазня
1
0
Ния
Ния
22.04.2013 08:55
металиската, много ме дразниш
0
0
metaliskata
metaliskata
21.04.2013 22:38
1-Ти си психично болна, бе жена .2- отиди на психиатър . 3-сама си си виновна.

psp.- и не аз не съм сатаниска ли нещо подобно (както ти може би си мислиш мале) , аз съм човешко същество .
1
0
hrisko
hrisko
24.02.2013 10:40
можеби ти харесва да подчиташ сатаната
0
0
...
...
12.05.2012 18:00
Може ли да ти задам един въпрос, защо след като си разбрала, че е сатанист си останала с него? Аз лично не вярвам нито в сатаната, нито в Бог, нито в каквито и да било други "велики сили". Мисля, че единственото нещо, в които може да вярва човек е в самия себе си! Религията е създадена преди страшно много време с цел да подчини хората, не знам след толкова много време как не сме го разбрали всички? Разбира се не натрапвам мнението си, може и да не съм права! Мен лично ме е страх от такива хора, виждала съм ги от разни секти, не ги разбирам, те хората може да не са лоши, никога не съм имала вземане даване с такива като тях ама май и не искам! Освен това съм съгласна, че не трябва да нападаш чуждите религии само защото не ги разбираш, но и друго ми направи впечетление, кървавата графиня някак странно е написала единия си коментар(може да не съм го разбрала, за което се извинявам!) някак заплашително... да спре авторката да пише, защото ще стане лошо? Е нали имаме свобода на словото? Всеки може да си изкаже мнението (макар, че авторката е леко луда)и след такива коментари не се чуди защо хората смятат сатанистите за ужасни...
2
0
Phoenix
Phoenix
25.01.2012 18:42
Не мога да разбера въпросната госпожица . Аз лично преди време (не много) причиних ужасна болка на един човек , който имаше същите или поне подобни религиозни възгледи като бившият и приятел ,в момента съм си жива и здрава . Вярно е ,че години наред ме беше страх да не ми причини нещо не особено приятно ,но нищо подобно не се случи,дори напротив . Сатанизмът си е религия като всяка друга и според мен трябва да се уважава като такава ,макар лично аз да не съм религиозна по никой начин . Смисъл от страх няма . Всичко добро от мен . :)
0
0