Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Имам проблеми със съученик

Имам проблеми със съученик

Имам проблеми със съученик
Здравейте! Аз момиче на 13 години. Имам проблем с един съученик в училище. От началото на учебната година до сега, той постоянно ме следи и все ми повтаря, че ме обича. В началото просто се правих, че не го чувам. Но скоро започна да закача и обарва най-добрата ми приятелка и аз хич не си траех. Винаги я защитавах-удрях го и го псувах.

Госпожите, , не могат, , да го спрат, а аз вече откачам. Постоянно търпя подигравки от по-голямата част от съучениците си и най-вече от приятелите на това момче. Скоро прави опити да ме обарва, но аз не му позволявам. Вече не ходя на училище с желание, защото знам, че той пак ще направи нещо. Няма смисъл да се оплаквам на родителите ми-те не се интересуват от мен. Напълно съм сама. Единствено най-добрата ми приятелка ме крепи. Моля Ви за някакъв съвет. Какво да правя? ! ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
gygygygy
gygygygy
22.03.2016 09:46
pusni my
1
5
maria
maria
14.02.2016 11:56
Разбирам те какво ти е, много е гадно някой да те набележи. Казваш,че родителите не се интересуват от теб, което е проблем. Ти и твоята приятелка, ще можете ли да смените училището?? Макар и да сте малки ще те попитам. Как се държиш? Как се обличаш? Всичко това е от огромно значение... Щом ви обарва значи ви мисли за леки. ( ако ме разбираш)
4
2
Потребител#165886
Смяната на училището показва неспособност да се справи със ситуацията, аз не бих възпитавал деца така!
1
20
Потребител#165853
По принцип съм затворена,но избухвам,когато ме обиждат.Дрехите които нося не са разголени...А и не може как да сменим училището...
2
3
Потребител#165886
Ако имаш родители, какво те притесява да се оплачеш на тях, на г-жите, на директора... аз не бих търпял такова поведение и бих направил нещо по въпроса
2
19
плами
плами
14.02.2016 10:21
Да,и аз съм на това мнение..а и в осми клас нови хора нов клас и ше си ок...аз бях така до седми клас..всички ми се подиграваха,а сега всички са мн готини хора в новия ми клас,успех!
5
16