Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Постоянни проблеми със сестра ми

Постоянни проблеми със сестра ми

Постоянни проблеми със сестра ми
Приятно ми е, аз съм момиче на 15 и имам по-малка сестра на 9. Няма ден, да не сме се карали. И то за глупости, заради сестра ми се карам и с мама, защото тя лъже много. Например просто така започва да крещи, отива при мама и я лъже-кака ме удари и т. н. Обижда ме без причина и то не с какви да е думи. . не знам дори от къде ги е чувала, но така, че мама да не я чуе. Взима ми нещата, крие ги. . Веднъж ми беше скрила телефона, докато се е зареждал и цяла вечер го търсих, дори с мама. Тя ми се покара, че не съм си го пазела и т. н.

И сестра ми си седи на дивана и казва: виж да не е еди-къде си. Започна да се хили и се сетих че е тя, призна си беше го скрила под възглавницата си. Не можем да се гледаме, хора Опитвам се да се държа добре с нея, но тя не иска. Ще съм ви благодарна, ако коментирате нещо да говоря с мама или не знам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Александра
Александра
31.07.2014 17:09
Благодаря много! :)
0
1
Анабел
Анабел
27.07.2014 19:44
Това е още дете. Има деца които са излишно галени и вече дразнят. Не и обръщаи внимание ами кажи истината на майка си или говорете с педагог.всяка глупост,дете, си имс и край!
1
0
Ivan
Ivan
27.07.2014 13:21
Ако имаш собствена стая заключвай я като излизаш навън. Така няма да ти пипа нещата. Колкото до това че лъже че я обиждаш просто обясни на майка си че ти нямаш причина да го правиш.
2
0