Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам проблем в училище

Имам проблем в училище

Имам проблем в училище
В училище всички ме мислят за смахната, защото не псувам, не пуша и не пия. Съучениците ми ме отбягват, търпят ме и ме търсят само, когато трябва да им свърша услуга.

Приятелките ми, които са 1 - 2, само ми се правят на такива и се сърдят, когато нямам възможност да направя това, което те искат.

Рядко ме кани някой на рожден ден или на парти. Присмиват ми се и ми се подиграват за почти всяко нещо.

Моля ви, дайде съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Диана
Диана
03.01.2012 22:54
Naistina mnogo vi blagodarq za mneniqta, mnogo mi pomognaha naistina. :) Blagodarq, che mislite taka.
0
0
Runaway.
Runaway.
23.12.2011 18:33
Напълно подкрепям The indigo kid!
0
0
Alas De Plata
Alas De Plata
19.12.2011 08:35
Напълно те разбирам! Аз съм на 16 и съм в същото положение. Знам, че понякога става много трудно, но не трябва да се предаваш. Огледай се около себе си и ще видиш, че в света най - успели са не хората, които са били готини в училище, а онези, които са мислили със собствените си глави, били са различни от масите и са отстоявали себе си и идеите си. Убедена съм, че някой ден ти ще си на светлинни години пред хората, които сега ти се подиграват и се мислят за нещо повече.Затова - радвай се на живота и вярвай, че си родена дапокориш високи върхове!
0
0
Indigo
Indigo
15.12.2011 21:22
Знаеш ли? Аз имах същия проблем преди време. Но разликата е, че не се опитвах да го променя. Понякога ми беше странно колко са еднакви всички, но това винаги ми е било забавно, защото знаех, че съм няколко нива над тяхното. Не знам оглеждала ли си се понякога, опитвала ли си се да видиш колко са едноцветни всички? Еднакви дрехи, еднакъв стил еднакво мислене... Не е ли ужасно според теб? Нали знаеш: На тях им е смешно, че си толкова различна, а на теб ти е смешно, че те са толкова еднакви. Не се опитвай да се смесваш с обществото - изпъквай сред него. Покажи на света, че съществуваш. Обикновените хора се стремят просто да постигнат някакъв приемлив начин на живот. Ти се опитай да постигнеш перфектния живот. Винаги се стреми към нови цели и върхове. Точно това е най-страхотното в хората като теб и мен. За тях няма невъзможно, защото именно това, което ги отличава от простите хора са мечите, идеалите, целите, копнежите... ;) Аз съм само на петнадесет и щом аз мога да го осъзная, то и ти можеш! Така, че не се притеснявай от това. Гордей се, че си различна, защото точно тези хора са задвижващата сила в този свят!...
0
0
Анонимен
Анонимен
12.12.2011 21:38
не им обръщай внимание - много добре постъпваш.Те ще съжаляват някой ден , но ще е много късно.Продължавай все тъка.
0
0
деси
деси
12.12.2011 19:01
ти си една от малкото,умни и свестни тинейдъри.Не се тревожи един ден ще дойде твоя ред да се правиш на важна,не няма да се правиш а ще си важна.Защото вярвам че ще постигнеш нещо повече от тях в живота си.Училището е само един преход в който ако успееш да се справиш,не се поддадеш на такива жалки приятели и държиш на себе си,може да ти даде много един ден когато вече имаш съзнателен живот.
0
0
bl_velvet
bl_velvet
12.12.2011 16:39
Onetwothree, питам информативно за годините.
А за тази възраст е нормално някои хора да правят опити да се налагат - искат да бъдат пораснали, и правят какво ли не в опитите си да се докажат на другите (един вид "избиване на комплекси"), но не се притеснявай такива хора бързо падат. А колкото до теб - знам, че е трудно, но се опитай да не им обръщаш внимание, бъди такава каквато си и не позволявай да те използват. Не търси приятелства в такива хора, няма да намериш.
Подкрепям алекс_7727 - не си голяма работа като пиеш, пушиш и изкарваш двойки. Даже напротив, погледни отстрани колко е грозно и смешно - пияно младо момиче, лапнало цигара и не може да ти свърже едно изречение.
0
0
Onetwothree
Onetwothree
11.12.2011 18:38
elfi76, колко странно!До сега точно четох тази книга...Благодаря на всички за съветите, полезни ми бяха!

bl_velvet, на 18 съм и нямам различен стил...
0
0