Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Случва се нещо странно в стаята ми

Случва се нещо странно в стаята ми

Случва се нещо странно в стаята ми
Здравейте, ще ви разкажа история, която мe мъчи от седмица.

Преди около седмица когато ставах за училище и още бях в стаята си забeлязах нещо странно телевизорът беше изключен но се чуваха звуци от диалог между двама мъже. Помислих че ми се примува и отидох до банята да си измия лицето и зъбите. Наведох се да си изплакна лицето и когато се изправих зад мен имаше нещо черно незнам точно сянка ли беше или нещо друго.

Върнах се в стаята ми и залостих с надеждата да не е нещо опасно. И така всяка сутрин а през вечерите е още по зле чувам разни шепнещи гласове и често химикалките ми падат от бюрото сами. Мама ми беше казвала че сестра й е била обладана от демон и екзорзисма се е извършил в нашата къща. Аз я попитах дали е възможно демона да е още сред нас а тя каза че е.

Много съм объркана, не знам какво да правя . . . . Моля ви помогнете ми и извинете ме, ако имам правописни грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
wired
wired
30.01.2015 15:53
Щом си сатанистка какво очакваш? Дошли са твоите !
9
1
нона
нона
30.01.2015 16:46
Дали има представа какво я очаква.
5
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
30.01.2015 11:33
Поздравявам те за смелостта да изповядаш пред всички ,че си със злото.Можеш ли да изповядаш разпънатия на кръста Господ,който злото е разпънало, за да не бъдат хората спасени и да имат вечен живот.Вярваш в нещо,което не виждаш.А можеш ли да повярваш в доказаната историческа личност ,която Отец е пратил на земята като Негов Син за да не погине нито един човек.Господ Исус Христос, с цялата си любов към човеците, остави да го разпънат за нашето спасение.На кого трябва да вярваш-на този ли,който си дава живота за тебе от любов или на тщеславието,че си приобщена към нещо.Трудно ще бъде да се определиш,защото изглежда има наследствена обремененост или проклятие над дома ти,щом са гонени духове от леля ти.Най-добър съвет потърси от свещеник, но преди всичко трябва да си кръстена.
3
6
ralito Wee
ralito Wee
30.01.2015 10:26
Tova e nalydni4evo. Ti si gledal/a ne6to i sega si fantazira6. Opitaj se da pre4isti6 yma si. Tova 6te ti pomogne. Az li4no vqrvam 4e ne su6testvyvat takiva ne6ta.
5
2
Ели Граменова
Казваш че си сатанистка и се чудиш защо ти се случва всичко това ами отговора е пред очите ти. Откажи се от сатанизма друг начин не знам как може да ти се помогне има ритуали но не знам дали действат при сатанисти защото ритуалите са свързани с доброто и Бога а ти не си свързана с него точно обратното .
4
4
Добър помощник
Добър помощник
30.01.2015 02:54
Случва ти се точно това, в което вярваш и което призоваваш - едно древно, безмилостно и много могъщо ЗЛО.

Ако ти е останала дори капка мозък и чувство за самосъхранение:
1. Говори с майка си, че искаш да се кръстиш в Православна църква, ако не си кръстена
2. Ако си кръстена, веднага си намери в нета МИРЕН ДОГОВОР С НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО, препиши го на ръка, подпиши го и си го остави някъде в стаята
3. Намери си в нета молитвите "Отче наш" и "Да възкръсне Бог", чети ги в стаята си често
4. Вземи си от църквата светена вода. Сутрин след ставане от сън чети молитвите и пий НА ГЛАДНО по една глътка. Вечер преди лягане чети молитвите и поръсвай леглото и стаята си
5. Купи си икона или стенен кръст, отиди в църквата и помоли някой свещеник да ти ги освети. Няма определена цена за услугата, но е хубаво да му оставиш 1-2 лв след като ти ги освети. После ги сложи някъде в стаята ти да те пазят
6. Купи си кръстче за носене на врата, каквото ти харесва. Занеси го в църквата да ти го освети свещеник и си го носи. Като го слагаш и сваляш го целувай и се прекръствай

Ако излезеш навън гола през зимата, ще замръзнеш. Трябва да се облечеш с дрехи, за да те топлят. НО. Дрехите топлят само живото тяло. Колкото и дрехи да облечеш на труп, той пак ще си остане студен.

Светената вода, кръстът и иконите НЕ СА амулети, а само ВЪНШЕН ИЗРАЗ на вярата. Сами по себе си те нямат магична сила и ако нямаш вяра, не могат да те спасят. Спасява вярата в Господа Иисуса Христа, чрез благодатта на Неговия животворящ Свети Дух.

Върви от 1 към 6.
3
18
умница
умница
29.01.2015 19:13
Не си ме разбрала.Казвам ,че ако си казала на някой,че имаш дарба,може да го използват във твоя вреда. Незнам какви дарби имаш, но не е добре майка ти да не ти вярва.Тогава не й казвай, а чети за да разбереш истината, а истината е библия.
0
0
умница
умница
29.01.2015 21:56
Не очаквай помощ срещу събратята си.Това са проявления на твоята вътрешност.За дарби не мисли,защото ги нямаш или са лъжливи.
0
0
sibel
sibel
29.01.2015 21:25
Не чета библия..сатаниска съм
18
1
sibel
sibel
29.01.2015 18:55
Не се хваля а притеснявам
0
0
умница
умница
29.01.2015 18:54
Не знаеш ли,че сме опитни мишки и ако си се похвалила,че имаш дарба или че стават някои неща с теб и дома ти,очаквай още по-голями чудеса.
0
0