Нямам приятели

Нямам приятели
Здравейте! Момиче на 13г. съм. Живея във Варна от 5, 6 години. Имам две приятелки. С едната се запознах от както съм в града. Сблиижихме се доста, но миналата година тя ме предаде. Година след това се оправихме, но продължава да ми говори зад гърба. Не бих я нарекла приятелка в никакъв случай. Другата я познавам от доста време, но бяхме само на здрасти и чао .

Това, което ни сближи с нея беше, че често сме предавани от хората. Е, тя правеше доста неща за мен както и аз за нея. Гадното беше, че ми завиждаше за всичко:външност, момчетата ме харесват повече от нея, популярност и ум. Дразнеше се от всеки мой успех. Приеха ни в едно и също училище. . общо взето всичко 6, но до онзи ден. Спря да ме търси, да ми пише, да ми звъни, не иска да излиза с мен. Паникьосах се. . . отново старата история започва.

Звъннах и по телефона и я питах защо не иска да излизаме. Най-неочаквано тя ми отвърна с това, че си е намерила нова компания и тя е център на вниманието там. С мен ѝ е скучно. . . Минути след това ми се извиняваше. Нищо не ѝ казах освен, че ѝ затворих телефона.

Дайте ми съвет как да постъпя с нея . . . убива ме липсата на приятели
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
изкусителя
изкусителя
30.03.2015 14:24
щом си харесвана от момчетата почни да движиш с тях така ще си намериш и ти нова компания и ще се запознаеш с нови хора ще си намериш приятели и приятелки
1
0
Потребител#152058
Миличка вягвам че един ден щте имаш добги приатели
1
0
Светослава Тодорова
С мен стана абсолютно същото.Стоях си вкъщи и гледах драми.Остана ми една приятелка,но тя казваше всичко,което и споделях на най-големия ми враг.С нея с скарахме и се се почна същото.За капак трябва да почна в най-забутаното даскало във Варна.След 2 седмици приятелката ми ми звъня да ми се извинява.Сега съм си много добре с нови приятели.
3
0
Йоана
Йоана
28.09.2014 19:27
в кое даскало почна
0
1
Зетабета
Зетабета
30.08.2014 23:14
Здравей! Това е -днешното поколение не умеят да контактуват,общуват,разговарят....Е,най-добре е да оставиш нещата както са и да си създадеш нов кръг от приятели.Потърси ги сред т.н. изолирани от класа.И най-вече трябва да си имаш ХОБИ ,започни от това,че имаш доста интереси или напротив прави онова,което не ти харесва особенно,така да пробваш,сам си създавай ангажименти,за да запълваш дните,а приятелите-те сами ще те открият!Смело ,не се предвай!
5
0
zara
zara
30.08.2014 08:43
Здравей, и аз съм на твоята възраст и също изгубих всичките си приятелки заради едно момче. Вече цяла лятна ваканция стоя в къщи и единственото, което ми остана беше спортът. Тъпата ми учителка ме изгони и това беше. Сега и аз съм в нещо като депресия и хич не искам да говоря с други хора, така че те съветвам да си намериш приятели. Не се отказвай. Само не изпадай в меланхолия и всичко ще се оправи. Късмет
4
0
dangerous_animal
dangerous_animal
29.08.2014 19:09
И аз се разделих с приятелите си . По-добре не се сдобрявайте , вижда се , че не ти е истинска приятелка . Аз не съм излизала от много време . Може да се каже , че съм в депресия . Намери си други приятелки , започни да разговаряш с други момичета . Виждай се с повече хора , прави любимите си неща (аз ходя на мол например) и ще видиш , че нещата ще се оправят . Късмет !
4
0
Светослава Тодорова
Варна не е скапана!!!Ама хората са!!
3
0
Йоана
Йоана
30.08.2014 15:17
Как като всички в този скапан град се мразим и говорим простотии един за друг
1
0