Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Целувки с най-добрия приятел на приятеля ми

Целувки с най-добрия приятел на приятеля ми

Целувки с най-добрия приятел на приятеля ми
От както съм с приятеля ми постояно сънувам, че се целувам с най-добрият му приятел. Това продължава повече от 2 месеца, сънищата винаги са различни, но той постояно е там и винаги се стига до целувка.

Понякога приятелят ми също присъства, но не прави сцена на ревност или нещо подобно, а само ни гледа и се усмихва. Не мога да разбера какво значи това. По принцип, той не ме привлича като мъж, забавен е и го приемам по-скоро като неделима част от приятеля ми. Но щом затворя очи и той винаги е там и винаги ме целува, понякога нежно, понякога диво.

Най-страното е че винаги се събуждам усмихната и щастлива, докато не осъзная че всичко е било само сън. После започвам да се чувствам глупаво, все едно съм изневерила на приятеля си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Konattchi
Konattchi
20.12.2014 16:20
Ако сънуваш, че някой от противоположния пол ти се натиска или нещо подобно на тази статия може да означава, че този човек те харесва и иска нещо повече от теб. Ако ти не чувстваш нещо по така към него и всъщия момент го сънуваш как те целува може да означаве, че яко те желае и ти е много надъхан и единственото нещо, което го спира е приятеля му.
1
0
Konattchi
Konattchi
20.12.2014 16:23
Бившата ми сънуваше, че се натиска и мляска с един от бившите си докато беше с мен, защото той още я желаеше.
0
0
Danie
Danie
23.02.2014 02:11
Не зная какво точно значат сънищата , но зная , че това е подсъзнателно и неизживяно желание от срана на сънуващата . Опровергай коментара ми Енинка.А може и да не съм права.Надявам се да греша.Възрази ми, ало съм на грешно мнение и не е така.
0
0
Димитрова
Димитрова
02.09.2009 16:24
И аз имам такива сънища, само че с най - добрият приятел на съпруга ми, което прави нещата малко по - лоши. Събуждайки се сутрин се чувствам омърсена, че съм изневерила в съня си с приятелят му. Някой може ли да каже как се тълкуват тия сънища ?
0
0
лени
лени
01.09.2009 17:17
Това означава,че сънищата ти говорят и ти казва в бъдеще може би ще имаш такъв човек до себе си.
0
0