Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам дали беше сън или реалност

Не знам дали беше сън или реалност

Не знам дали беше сън или реалност
Наскоро ми се случи нещо, което никога не ми се е случвало преди и честно казано малко се изплаших. :blush: Вече съм ОК, но ми е много любопитно дали някой е преживявал нещо подобно.

Историята е следната. Работя в един хотел и смените ми са по 18 часа, та имам навика да си подремвам малко понякога, съответно е имало случаи, в които някой става по-рано или се прибира късно и се събуждам доста бързо.

Една вечер към 4 часа си бях легнала и тъкмо се унасях, когато чух шум в коридора. Скочих веднага и тръгнах да си обувам обувките, но не успях да ги нахлузя и се подадох така.

Имаше жена, спомням си я до най-малкия детайл, която доста любезно ме попита дали ресторанта работи, защото искала да си вземе кафе. Аз й казах, че е затворен, тя се извини и тръгна нагоре по стъпалата и аз пак си легнах без да се замислям.

Странното е, че в хотела тогава имаше 2 двойки, но тази жена не беше сред тях, а всички врати бяха заключени със сигурност! По принцип винаги сънувам невероятно реални, цветни и шантави сънища, но когато се събудя абсолютно винаги знам, че това е било просто сън!

За този път единственото, което ме навежда на тази мисъл е, че не си обух обувките, но ако не беше това, дори нямаше да ми мине през ума, че може да съм сънувала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Рене от ресторанта
Рене от ресторанта
05.05.2012 00:06
Кажи, ако има резултат. :)
0
1
alex_kelly
alex_kelly
23.04.2012 01:25
Отново много ти благодаря! И на мен ми се е случвало да се усещам, че сънувам и да започвам да контролирам съня си. Дори наскоро реших да започна всяка вечер да се опитвам да го правя, но за сега съм си само с решението... :) Както и да е... Мисълта ми е, че идеята ти е гениална, не се бях сетила за това, признавам си. Но наистина много ми допадна, даже ей сега захвърлям компа и отивам да се пробвам :)
0
0
Рене от ресторанта
На скоро имах един доста детайлен сън. И както вас, винаги когато сънувам като се събудя знам, че е било сън. Тук съм 101% убеден, че е сън, защото съня ми беше свързан с глупостите , на които принадлежа. Летях :D Както и да е. Просто този сън беше толкова кристален, но отново, както казах бях по-средата на действието. Ако винаги, когато съм сънувал и след това се събудя помня съня в малко по-замъглено качество. То този сън го помня, като ФУЛ ХД до последния детайл. Сега ще Ви кажа малко повече. Не знам дали други са взимали контрол над съня си. На мен лично ми се е случвало на няколко пъти, да разбера, че сънувам. Първият път преди много време. Последният бях полубуден. И просто се замислих за това, което исках да сънувам (а преди това отново няколко сънища, които не помня) и така, това което предлагам е. Ако успеете да останете полубудна за малко време и се замислите за тази сцена на коридора може да успеете да заспите и да вземете контрол над съня си, за да поговорите с въпросната жена. Не гарантирам , че ще се получи , но силно се надявам.
0
0
alex_kelly
alex_kelly
30.03.2012 06:16
Рене от ресторанта, благодаря ти за изчерпателния отговор! Ще започна от там, че не беше единствения ми сън. Сънувах и преди, и след това. Спомням си, защото сънувах някакви психарии и ми направи впечатление, че въпреки, че беше ужасяващо не го възприех като кошмар... Не се появих по средата на действието. Събудих се, станах, действието се разви и пак си легнах. Но това не доказва нищо, защото на всеки се е случвало да сънува, че се събужда, а всъщност сънят продължава. Осъзнавам, че ако е било сън може да съм видяла някъде тази жена, но съзнателно да не съм и обърнала внимание. Е, това няма как да знам :) А за камерите...за жалост няма, иначе отдавна щях да съм проверила. Но наистина благодаря за помощта!
0
0
Рене от ресторанта
Рене от ресторанта
25.03.2012 02:32
Принципно, когато сънуваш действието се развива светкавично бързо. Мозъка сглобява перфектното място за сцената, която готви сънят.
Но дали само така ни се струва? Едва ли да отговорят на този въпрос скоро. Опитайте се да си спомните това ли беше единственият Ви сън, когато сте спали? Преди това и след това сънувахте ли нещо? Когато сънуваш се появяваш по-средата на действието , така ли беше? Не мисля, че ще разберете освен по-някой детайл. Ако сте сънували, определено лицето, което е било в съня сте го видели някъде. Може и незначително за не повече от секунда и все пак мозъкът да Ви го генерира. Опитайте се да си спомните детайли по-лицето. Ако има видео-камера погледнете записите.
1
0
христиана
христиана
24.03.2012 15:10
днес ми се случи нещо ужасно видях в даскало на стената зад училище кървав отпечатак , легло и нож това беше реалност. а брачетката на един мой съоченик е била убита в секта, но това е друга история .
0
0
alex_kelly
alex_kelly
24.03.2012 00:11
а бе и аз си мислех, че може да съм била в някакво такова състояние между двете, ама при все реалните ми сънища, тоя просто беше уникално реален... не знам... мерси все пак за мнението :) ама ми се искаше някой да сподели, ако е имал подобен опит, защото ми е адски интересно :)
0
0
В.
В.
22.03.2012 10:40
Възможно е (според мен) това да е добронамерен дух,който очаква помощ от теб...или пък си била в полу-будно ,полу-заспало състояние... не знам...
1
0