Sanovnik.bg»Мрежата»Барни»Моите форумни постове
Барни
Барни
Новак

Моите форумни постове

БарниАко си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...
Използвай това ,което ти е дадено за добро. Друго освен това мисля,че е излишно да ти кажа. Успех
БарниТреперене на окото
Случвало ми се е,когато съм притеснен или харесвам някого и за да не се изложа(така да се качи получавам този тик) Иначе ми се е случвало и без причина,сам,като си седя пред компютъра,НО много много рядко.
БарниВисоки черни фигури ме посетиха
Абе :Д Явно обичаш да разказваш цветни сънища. Не знам какво целиш точно,но Сановник предлага всички опции за разтълкуване на сънища. Ако просто искаш да споделиш на някого има доста страници във фейсбук. От личен опит мога да ти кажа,че тук няма да откриеш (много) сходни хора. По някаква случайност взех,че се запознах с един човек от този сайт и мога да кажа,че и до ден днешен сме добри приятели,но не знам какъв е шанса това да се случи и на други тук. Още повече....живее в моя квартал xD xD xD.
БарниСънувах нещо невероятно!!!
И аз често сънувам подобни сънища,случвало ми се е и да сънувам от типа Lucid Dreams в които всичко е под твой контрол и е толкова реално,колкото е и докато си буден. Ако имам сън и ме вълнува нещо,просто търся ключови Думи...в твоя случай. Звяр,Елфи,Село,Гора,Бягане,Бебета,Деца,Семейство. Прочети всички тези ,какво значат и се опитай да ги навържеш. Другия вариант е просто да си чул нещо,докато си спал или мозъкът ти да навързва събития,които са ти са се случили през деня или неща,които са ти направили впечатление. Ако сънуваш ужас примерно ,така мозъкът ти изпуска излишното напрежение от теб. Ако сънуваш нещо,което нямаш ,а го искаш тука е ясно какво значи :Д.
БарниСтранните кошмари
Като бях малък (преди детската градина) имах много странни сънища. В продължение на месеци,не всеки ден разбира се.Като заспивах в съня ми аз бях заклещен от някакви малки маймуноподобни същества,които ме взимаха от телевизора и ме държаха "в плен" при тях. И съня приключваше винаги,когато организма ми започваше да се събужда,като черните маймуноподобни фигури ме връщаха обратно в леглото ,за да не заподозрат нещо родителите ми,че ме няма. Като пораснах малко ,някъде в детската градина + ,имах кошмари свързан с 3 робота различни на цвят. Аз ,баба ми и майка ми бяхме в някаква сграда.Майка ми беше,като препарирана на стола и не мърдаше,а баба ми зад нея и тя само седеше.Роботите влизат в едната стая и аз се затварям в другата,където са баба ми и майка ми.Червен робот се показва на вратата,която аз съм залостил,тъй като тя е с прозорче и всеки път се събуждах в тази част. Това съм го сънувал много често,един ден просто спрях Попринцип телевизия не гледам въобще вече,може да е вследствие от първия сън,тоест един вид съобщение,но за втория сън нямам идея. И други странни неща са ми са се случвали,но гледам да си живея спокойно,да си тренирам и уча.Въпреки всичко и до ден днешен не обръщам гръб на окултното,мистериозното и прочие.
БарниСтранните кошмари
От време на време влизам в този сайт,да видя дали има нещо ново или интересно. Относно сънищата,да имал съм ужасни разбира се,не са от най-приятните за разказване,склонен съм да вярвам,че са вледствие от натрупана негативна енергия отколкото някакво бъдещо послание,защото мястото не беше никак хубаво.
БарниСънищата ми се сбъдват
На доста хора им се случват подобни неща,но под доста не разбирай 100% от всички. В България според мен ще да са поне 20-30% от населението. И аз съм един от тях. Не знам защо става така,нямам обяснение,но имам само предположения.
БарниКакво мислите за Регресията?
Не знам дали това,което видях е истина,но една жена ми се яви в началото,като образ,като от очите й излизаха ярки светлини. След това се видях,като Английски аристократ с рижава коса и сини очи.Годината беше до колкото усетих 1710+ или 18ти век по време на началото на Английската революция. Според мен света не е само Цифри,Коли,Сметки за ток и работа,а има повече отколкото предполагаме,но от нас зависи,дали ще направим нещо.
БарниКакво мислите за Регресията?
По тази логика излиза,че всичко е една симулация. Матрицата е добър пример за това. Ако мозъкът решава какво ние виждаме и какво не,би трябвало ние да го контролираме и сами да решаваме,какво да виждаме и какво не.Но в същото време,Вие споменахте:Когато е под напрежение. Следователно за всички хора си има един стандарт на нормалност,която природата му е дала.Всички отклонения от типа на шизофрения,аутизъм,ясновидство са експерименти на природата,начини да види,кое ще процъфти и кое не.Кое ще оцелее и кое не.Поне аз така го виждам. А когато не сме под напрежение всичко е наред,до колкото Ви разбрах."На страха очите са големи" е хубава поговорка за този случай.
БарниКакво мислите за Регресията?
Ако не се лъжа един известен уфолог Карл Сейгън или друг , не помня кой точно беше казал,че : Човек всичко,което има способността да фантазира следователно може да бъде осъществено. Може да звучи малко невъзможно,но също така и стъпването на Луната беше невъзможно. Не можем да осъществим всички наши фантазии,мисли и прочие, било то от недостатъчно развитие на технология или еволюционен стадий на нашия мозък,който да ни го позволява. Четох също така статия,че човек е успял да впрегне по-голяма енергия от мозъка си в обект(телекинеза),но и съответно е умрял много по-млад,около 30+ беше мисля.че. Донякъде Ви изкривявам думите,да,така е но не го правя с цел обида,просто ми харесва да го правя и провокира хората и се зараждат интересни спорове,диалози и т.н.,а това за мен е деликатес.
БарниСамо за хора с дарби
Дежа Вю е предполагаема виждане в бъдещето или частично какво ще ти се случи. На мен често ми се случва да сънувам нещо и да го забравя,но в момента в който предстои да ми се случи знам на 100% какво трябва да стане.От мен зависи вече дали ще го направя по сън или не.Разбира се не всички сънища са 100% точни,но поне на 40% винаги ми се случва,това което сънувам. Друга теория е че целият ти живот вече си го преживяла и това са спомени от минал живот. Възможна 3та теория според мен е че твоето Бъдещо аз праща сигнали на твоето минало аз и те достигат до теб. Но по скоро е 1вото. Не слушай коментарите защото го сънуваш,затова имаш Дежа Вю...Учените нямат отговор на въпроса защо сънуваме :Д така,че развивай,колкото теории искаш.Истината така или иначе не се знае.
БарниСън с летене - какво означава?
Да летиш на сън е добър знак.Баща ми казва,че когато летиш на сън значи израстваш(телесно или духовно) Не се тревожи,само добри неща ще ти донесат такива сънища(личен опит).
БарниЖал ми е за всички ...
Споко,нормално е.Преди,като гледах филми с тъжен край или такива в които мъжът губи жената и обратно,тъжни сцени,като цяло,но след 8ми клас сякаш вече дори само от филми ми е някак мъчно,като го гледам. Просто ако преди си бил с 1 характер и намереният относно тези неща,значи сега е възможно да стане обратното,да ти се отключи част от характера(както аз го наричам). Така че спокс.
БарниИмам много въпроси за Рептилни хора
Ами,то темата е голяма сама по себе си и не може да се каже по 1 - 2 нещица. Пратих ти на л.с. съобщение и линк към видео в ютуб. Ако имаш въпроси,пиши пак на л.с.,във форума не ми излиза,ако има отговор.
БарниПрокудени - 2 глава
Наистина и аз не разбрах,какво е Притежател...предполагам човек,който има способност,но няма как да знам. Допада ми сценария с Атлантида,но според мен можеше да добавиш още малко,освен ако целта ти не е била такава. Лично аз,на което се надявам е способностите да не стигат до там Телекинезата да е най-яката,а да има и други,все пак съм фен на Х-мен,но все пак това,което твориш си е твое и само твое. Като го четях правих асоциации между Дивиргенти и Лабиринта,но в крайна сметка трудно се правят оригинални неща,които да ни впечатлят много.Все пак от 2 глави няма как да разбера какво предстои и дали ще е завладяващо,но за момента мога да кажа,че ми допада. Даже на 1ва глава се посмях,защото на матурите вчера,като излязох 1 момче разказваше как едно друго треперело ръката му и не можело да си напише името ,а човекът,който после го разказваше докато го гледал и той почнал да се филмира.....какви драми....взеха ни за престъпници с тези строги мерки,че и детектор. Мисля,че е най-добре да ходим без дрехи,да ни дадат 1 бяла тога и 1 галоши. Извод:Прокудени глава 1 и 2 ми допаднаха.
БарниРедяха се на опашка за Гери-Никол
Ако ми кажеш защо избра Бетелгейзе и с какво е свързано ще те поздравя ))
БарниНострадамус: През 2015 г в Русия се ражда новата световна религия
То и за 2012 беше предупределен край,но не стана. Но относно темата има едно видео в интернет. -Проектът Филаделфия. Човек попаднал в 2749-2751-живял там 2 години и се върнал посредством същия проект/метод. Дори и да е лъжа е интересно и Доста Логично за бъдещето...особено 2700 година. Там е форма на Социализъм,няма пари,няма банки. Всеки правел нещо полезно за обществото и от гледна точка на образованието там от малки са насочвани към отделна област и се занимават само с това. За градовете да не говоря...всичко го има там. А относно това с общата религия...пише го в Библията...но повечето предполагат Християнсто....не е задължително да е то.....Религията е просто-Правила за Прогрес и Развитие.....както и преди писах имало ли е Исус Христос по времето на Анубис или Зевс....???Сега християните да не се сърдят,но чак пък толкова да вярвате на сляпо...