Sanovnik.bg»Форум»Език на тялото»Странните кошмари

Странните кошмари

  • 03.09.18 04:04#1Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009НовакРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19Странните кошмариНе знам дали факта, че имам проблеми е свързан с тях, но когато бях в трети клас аз имах много кошмари със creepypastas. Бях едно странно дете, не е нормално да ги харесвам. По принцип или имам странен сън или кошмар.

    Кошмарите са много редки вече с годините. В началото се показват малки фигури ,които приличат малко на семейство Симпсън - 3 мьлки фигури летящи към покрива на влака. Явно стават по-големи и означава, че се раждат.

    Някой казва, че не могат да помогнат. Една жена разтревожено крещи.. Няма ли още място?! Изведнъж те изглеждат като пикселни герои от играта Undertale и танцуват в някаква рамка за снимка на оправения за секунда покрив, докато другите аплодират. Единия каза... Дишаме!

    И един репортер им каза, че никой не им говори. Някой има ли обяснения?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.18 05:36#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Странните кошмариКато бях малък (преди детската градина) имах много странни сънища. В продължение на месеци,не всеки ден разбира се.Като заспивах
    в съня ми аз бях заклещен от някакви малки маймуноподобни същества,които ме взимаха от телевизора и ме държаха "в плен" при тях.
    И съня приключваше винаги,когато организма ми започваше да се събужда,като черните маймуноподобни фигури ме връщаха обратно в леглото ,за да не заподозрат нещо родителите ми,че ме няма.

    Като пораснах малко ,някъде в детската градина + ,имах кошмари свързан с 3 робота различни на цвят.
    Аз ,баба ми и майка ми бяхме в някаква сграда.Майка ми беше,като препарирана на стола и не мърдаше,а баба ми зад нея и тя само седеше.Роботите влизат в едната стая и аз се затварям в другата,където са баба ми и майка ми.Червен робот се показва на вратата,която аз съм залостил,тъй като тя е с прозорче и всеки път се събуждах в тази част.
    Това съм го сънувал много често,един ден просто спрях

    Попринцип телевизия не гледам въобще вече,може да е вследствие от първия сън,тоест един вид съобщение,но за втория сън нямам идея.
    И други странни неща са ми са се случвали,но гледам да си живея спокойно,да си тренирам и уча.Въпреки всичко и до ден днешен не обръщам гръб на окултното,мистериозното и прочие.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.18 06:35#3Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009НовакРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Странните кошмариБлагодаря, че отговори. Никой не искаше да отговори. Впрочем, имате доста интересни сънища. Някога дали сте имали кошмари?ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.18 01:38#4БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Странните кошмариОт време на време влизам в този сайт,да видя дали има нещо ново или интересно.

    Относно сънищата,да имал съм ужасни разбира се,не са от най-приятните за разказване,склонен съм да вярвам,че са вледствие от натрупана негативна енергия отколкото някакво бъдещо послание,защото мястото не беше никак хубаво.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.18 11:05#5Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009НовакРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Странните кошмариЗатова си прав.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest