Ако си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...

 • 26.03.19 08:46#1PineappleloverPineappleloverРегистрация: 26.03.19Град: РусеОтговори: -Ако си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...Моля ви, помогнете ми. Момиче съм на 16 години с много строги родители. Всичко ми беше нормално, но от около година-две ми става нещо. Не мога да го определя. Стоя си сама и изведнъж ми изскача нещо в главата, което се случва и то винаги след 2 дена.

  Например, днес сме вторник. В неделя докато гледах през прозореца се сетих за пожари по центъра на града ми. Буквално точно това ми беше в главата. Въртеше се "пожар в центъра на града". Днес бях на кафе с приятелка, която учи в училище,което е на пъпа на центъра. Тя ми сподели, че днес се е запалила сградата до училището й. Това е един от МНОГОТО подобни случаи.

  Лошото е, че не мога да го направя нарочно. Ако нарочно си помисля за нещо, което искам да се случи, то не се. Но изскочи ли ми някакво събитие в главата-2 дена и се случва. Не съм споделяла на абсолютно никого, мисля,че ще ме помислят за луда. Не мога да кажа на майка ми, защото ще ми се изсмее в лицето, знам го.

  Просто не знам какво да правя. В пожара е починала жена и куче, имам чувството, че аз съм виновна. Също така преди 2 седмици на най-добрия ми приятел баба му постъпи в болница. Той си пишеше с мен докато беше до нея в стаята. Казах му-остави телефона и обърни внимание на баба си, възрастна е,нещо ще стане,поне да се сбогуваш.

  Но той каза, че я познава и е корава, нищо нямало да й стане. Няколко часа по-късно тя получи инсулт и почина. От 2рия вид случаите са по-малко, но това с мислите ми се случва всяка седмица по 2-3 пъти.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 28.03.19 09:12#2War007War007Регистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 107от: Ако си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...Използвай това ,което ти е дадено за добро.

  Друго освен това мисля,че е излишно да ти кажа.

  Успех
  ОтговорОтговор с цитат
 • 30.03.19 07:08#3KashpirqnecaKashpirqnecaРегистрация: 31.01.19Град: -Отговори: 10от: Ако си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...- Каквото човек мисли, това става. Правата и положителна мисъл е път за постигане на всички блага в живота.

  az puk kato si mislq nesto to nikoga ne stava (Petur Dunov)
  ОтговорОтговор с цитат
 • 14.04.19 05:05#4boyyanaboyyanaРегистрация: 26.06.13Град: -Отговори: 11от: Ако си помисля за нещо, то се случва до 2 дена...Случват ми се абсолютно същите неща, но под формата на сънища. Опитвала съм се многократно да докажа умението си, но единственото доказателство са спомени от разказите ми на сънища на други, които вследствие се случват. Наборки сме. Не мисля, че има нещо случайно в това, защото много хора на нашата възраст преминават през подобни случки/ситуации. Вероятно интуицията ни е по-силно развита ОтговорОтговор с цитат