Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах нещо невероятно!!!

Сънувах нещо невероятно!!!

  • 07.09.18 04:18#1Stefan ProtichStefan ProtichНовакРегистрация: 07.09.18Град: СофияОтговори: -Сънувах нещо невероятно!!!Сънят ми започна като проста разходка край вилата ни. Бяхме аз, нашите, леля ми и две бебешки колички, в които возихме двете й деца - момченце на три години и момиченце на три месеца. Правихме обичайна разходка по улиците, както в реалността. Изведнъж всичко се променя. Картината се сменя и се оказваме на непозната уличка сред гора, късно през нощта! Сякаш се телепортирахме, но никой не обърна внимание на внезапната промяна. В този момент от храстите край пътеката се чува шумолене, а от там излиза черно животно, което започва яростно да ръмжи! Сливаше се с тъмнината и не видях какво е. Всички побягнаха по пътя, който започна да се спуска надолу, като че се намирахме на висок баир, и продължаваше да се вие през гъстата, смесена гора. Гледах как всички тичат по склона, а аз стоях сам с двете колички с децата и животното, което стоеше между мен и тях. Колебанието беше голямо. Трябваше да рискувам живота си и да взема количките, или да тръгна след останалите. Накрая и аз побягнах, оставяйки двете деца сами, но за щастие животното ги остави и подгони мен и останалите. Съвсем бързо ги настигнах, всичко беше толкова реално! В този момент видях, че до нас бягат и други, непознати, част от които с качулки на главите. Животното ни настигаше бързо, нямаше как да му се изплъзнем. Изведнъж един от хората с качулките се провикна и каза да се качим по дърветата. Веднага всички започнаха да скачат от клон на клон. Внезапно стана ден, все едно винаги е било ден. От животното нямаше и следа, но ние продължихме да скачаме по дърветата. Чувството беше невероятно - на живот и смърт, истинска свобода! В този миг сред гората се появи нещо като каменен площад и ние паднахме на него. Около нас имаше хора, не ги познавахме. Ходеха наоколо сякаш ни нямаше. Приличаше на елфическо село или нещо подобно. Тогава един от групата хора с качулките се придвижи напред и по средата на площада я свали. Оказа се жена елф със сива, гъста коса. Единственото, което каза бе името си (не го помня) и това, че е принцеса. Всички хора на площада щастливо започнаха да говорят, че принцестата се е завърнала. В цялата работа имаше нещо съмнително. Огледах се малко и видях място, издялано от камък, на което хората сядат - нещо като ръба на фонтаните. Огледах го и видях по него следи от нещо като капак. Хванах го и го отворих. Там долу имаше тунел. В него стояха край стените жени с деца около тях, повечето от които бременни. Минаваха и работници. Шокирах се! Затворих капака, огледах се и си казах:
    - Какво се случва на това място!

    После се събудих. Разказах го на нашите. Майка ми казва, че е възможно да е пророчески сън и се изненада на това колко детайлно помня нещата. Сънувах го преди две нощи и не спирам да мисля за него. Моля ви помогнете ми да разбера какво би могло да значи всичко това. Ще значи много за мен!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.18 05:51#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Сънувах нещо невероятно!!!И аз често сънувам подобни сънища,случвало ми се е и да сънувам от типа Lucid Dreams в които всичко е под твой контрол и е толкова реално,колкото е и докато си буден.

    Ако имам сън и ме вълнува нещо,просто търся ключови Думи...в твоя случай.

    Звяр,Елфи,Село,Гора,Бягане,Бебета,Деца,Семейство.
    Прочети всички тези ,какво значат и се опитай да ги навържеш.

    Другия вариант е просто да си чул нещо,докато си спал или мозъкът ти да навързва събития,които са ти са се случили през деня или неща,които са ти направили впечатление.

    Ако сънуваш ужас примерно ,така мозъкът ти изпуска излишното напрежение от теб.

    Ако сънуваш нещо,което нямаш ,а го искаш тука е ясно какво значи :Д.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.18 01:19#3Beautiful Insanity 009Beautiful Insanity 009НовакРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Сънувах нещо невероятно!!!Твой приятел може да те спаси или много вярваш на някой.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest