Високи черни фигури ме посетиха

 • 12.09.18 03:33#1ivelinastefanovaboneva@gmail.comivelinastefanovaboneva@gmail.comРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19Високи черни фигури ме посетихаПо принцип днес поспях малко в друга стая, защото не спах добре. Изведнъж сънувах много високи черни фигури, които са гости. Говорят все едно нямат емоций на огромни столове. Аз пък бях ниска, но това е нормално, защото съм на 12. После си пускам таблета и виждам, че той е прозрачен, затова взимам прозрачно лепило да сложа, за да виждам. Без да искам вместо това слагам пог четвъртият стол, който е мой и едно от фигурите ми каза да спра и ми го отне. На края се видях да стоя на стола си без да мигам, без да се движа и без да говоря.

  Сега другият сън. Аз съм в една разноцветна стая със едно момиче. Не я виждам. Изведнъж летим и къщата изглежда все едно гледаш през тънката стена във видеоигра. После ние летим и тя каза - Уау, ти си русалка!. Аз отговорих, че русалките не летят и тя ме заплаши да си покаже истинското лице. Когато се събудих имах предчувствието, че лицето й е страшно. Кърваво. Надраскано с белези. Щом ме е заплашила с него. Някой ще ми обясни ли какво значат? Също съм фен на зловещите неща и това със предчувствието лице е нормално за мен.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 19.09.18 10:56#2War007War007Регистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 107от: Високи черни фигури ме посетихаАбе :Д
  Явно обичаш да разказваш цветни сънища.
  Не знам какво целиш точно,но Сановник предлага всички опции за разтълкуване на сънища.
  Ако просто искаш да споделиш на някого има доста страници във фейсбук.
  От личен опит мога да ти кажа,че тук няма да откриеш (много) сходни хора.

  По някаква случайност взех,че се запознах с един човек от този сайт и мога да кажа,че и до ден днешен сме добри приятели,но не знам какъв е шанса това да се случи и на други тук.
  Още повече....живее в моя квартал xD xD xD.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 20.09.18 07:03#3ivelinastefanovaboneva@gmail.comivelinastefanovaboneva@gmail.comРегистрация: 30.09.17Град: -Отговори: 19от: Високи черни фигури ме посетихаИли още повече в тази държава :ДОтговорОтговор с цитат
 • 08.12.18 02:38#4shitcarriershitcarrierРегистрация: 08.12.18Град: -Отговори: 6от: Високи черни фигури ме посетихаПривет,

  Това с черните фигури мога да го тълкувам само като опасност от изнасилване от негри.

  Поздрави,
  Киро
  ОтговорОтговор с цитат