Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСтранно усещане под дланите си
Здравейте При мен се наблюдава подобен симптом. От доста одавна в дланите на ръцете си усещам напрежение и всякак въздухът там е по-различен. Правил съм си доста експерименти,с това ми състояние понякога е по-силно и усещането е до леко парещо а в други случаи е поносимо. Когато си ледна и в стаята е тъмно щом протегна ръце нагоре и обърна дланите си една към друга виждам нижки всякаш светкавици, но по-без материялни. Но това си го обяснявах с факта, че имам проблем с очите(невичдам добре в далечината), но с времето се оказа че не е така..... :x: Когато си бях в България, когато баба ми я болеше глава, тъй като тя има мигрена аз и правех масаж на главата защото тя ме молеше и много бързо и облекчаваше.....ние си го обяснявах ме така....тъи като недостига на кръв в главата се причинява от кръвното, то масата раздвижва и освобождава кръвните съдове и спомага за нормалната им работа....но аз съм правил опити при поставяне на ръцете на сантиметри от теренната част на главата и ефекта е същия....при положение, че медикаменти като (болкоуспокояващи) не деистват...... Не се превземам, просто споделям тъй като видях подобна тема....... Опитвал съм да местя предмети с ръцете, но резултатите бяха никакво движение от страна на предмета към които се концентрираме енергия от ръцете ми.....това е.....
АнонименКнигa със Зaклинaния
Виж аз незнам как мислиш, че някои ще ти даде книгата си която му е предавана от поколение на поколение и е на 180 години по данните от баба му.... Говоря за себе си разбира се....но просто незнам понякога вие хората си мислите че всичко се купува с пари и въобще не поглеждате от другата страна. Такава реликва е безценна не толкова заради информацията си, а там са оставени следите от моите баби и дядовци, такова нещо ще е най голямия грях да ти бъде продадено....! Но зависи за какво ти трябва заклинание......в нета има доста информация ако аз също мога да дам информация при зададен въпро....но най-добре ще е да потърсиш информация в Латинския сайт!!!
АнонименЗа тези които сънуват....
Ами относно направата ще ви кажа не е проблем,но понеже пак казвам в зависимост от сънните проблеми се използват различни материали.Е аз ще ви кажа например тези които помагат при доста видове кошмари,защото има такива които са специализирани само за определени видове сънища,например"КОШМАРИ С ПОЧИНАЛИ" или "СЪНИЩА С УБИЙСТВА" и мн. др. Тези капани аз ги класифицирам като универсални защото помагат с повече от два или три вида сънни проблеми. Сега обръча може да се изработи от върба,лешник или бук,това са малко от дърветата като има и екзотични които сега да не коментирам. Обръча се замотава в канапена връв или с конски косъм има и др.Плетката е от голямо значение но универсалната е плетка наречена "ПАЯЖИНА"името само по себе си разкрива плетката и тя се изработва от по-горе част от споменати те материали. Спускат се връвчици окачени по принцип с мъниста ,но всъщност в тефтера пише със зъби или костици.Под тях се спускат перата,макар ,че те дават завършеността и красотата на карана ,те не са от голямо значение ,а по надолу ще обясня защо. В някой случай се се слага в средата на плетката кост от глава на малко животно.Но само в някой случай не ,че е задължително. Е сега за "Лунния ритуал". Без него "Капана за сънища" не е активен и той може да бъде украса ,но не и да действа по предназначение. Той се изпълнява на най-високата точка в близост до вас и на пряка лунна светлина.Аз имам идеалните условия ,тъй като малко над къщата ни се намира хълместа местност. Ритуала се изпълнява в продължение на три вечери. Той е съпроводен със заклинателни слова,водо-преливна молитва,която се прави с мълчана вода,всъщност не се нарича мълчана вода,но се прави по същия начин,но да не навлизам в подробности. По принцип това не е за всеки и има още ритуални церемонии. Аз нямам нищо против да направя на тези,които се интересуват.
АнонименЗа тези които сънуват....
Цената нека да я уточним в лично съобщение,поради,че цената не е фиксирана.А това е така,защото,аз не мога да си позволя да затруднявам или натоварвам бюджета на,(вас) хората.
АнонименКарам хората и предметите да падат
Да определено имаш така наречените Черни Очи и това което се случва е резултата от тях......
АнонименКарам хората и предметите да падат
Да определено имаш така наречените Черни Очи и това което се случва е резултата от тях......
АнонименМоже ли да се направи магия на амулет или медальон
Много си непросфетена в тази област и нямяш и малка претстава от магия,но все пак ще се опитм да ти помогна. Ти попита за амулети и медальони. Може да се опиташ да си направиш,но надали дали ще ти се получи,не заради друго,а защото нямяш и понятие от магя и боравене с енергий... Потърси матеряли за зареждане на амулет.И се опитаи да си направиш. Ако не намериш попитаи в този форум за помощ: http://wicca.nightforum.net/,там със сигурност ще ти обърнат внимание!!!
АнонименХора кажете ми това магия ли е
По принцип исъхналото цвете е лоша магия,ако имаш дете може да бъде предназначена за болест или смърт,но ако нямаш ,но си женена или имаш приятел,това се тълкува като раздяла. Но щом е увито с целофан,мисля че не е страшно и не е това кето си мислиш....а просто нещо маловажно. :blush: