Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари

Моите коментари

Анонимен коментира:
Само ще кажа две думи (КВАНТОВА ФИЗИКА )....които се запознае поне бегло с нея ще си даде и магично,но и логично обяснение за феномена (Паралелизация)-мои термин при някои мои изследвания го използвам ....:)
Анонимен коментира:
Първия заодиакален знак (петел) е объркан с (плъх).....!!!
Анонимен коментира:
Този метод за разжаляне е един от най-безмислените,тъй като е сложен и не по-малко деистжа6т от други. Аз развалям магия с много по-силен ритуал които включва само кодирожката на човека... Веднага след ритуала човека започва да се поти и това показва,че магията е разжалена. Ден,два след ритуала започва да се проявява и цялостния резултат от развалянето на магията.... А и най-вече човека не е в пряк контакт с мен за да му помогна.......
Анонимен коментира:
Аз се занимавам с окултизъм изучавам го,също и магии. Заинтригувах се от спиритическите дъски (УИДЖА),дори си и направих,но тъй като със спиритизма не съм много на ясно,проучих във форумите информация и тя беше негативна спрямо ползването на такава дъска.А и дори са го пуснали като,и в някои страни е била забранена. бих искал да получа кратко,но компетентно мнение за (УИДЖА). Благодаря ви предварително!!!
Анонимен коментира:
Аз имам всякакви полу-скъпоценен,скъпоценни камъни и минерали.Но тигровото око е наистина много красиво и зареждащо с енергия,подобни свойства има и орловото око. Но също така е хубаво,че сте дали и по какъв начин да се зареждат минералите и те да отдават след това енергията която ся редуцирали и произвели.Защото това зареждане чрез лунната светлина не важи строго само за тигровото око,но и за др.
Анонимен коментира:
Този който го е писал си е позволил доста малко информация да даде........
Анонимен коментира:
Тези методи са добри,но не е описано напълно цялото значение на позицията,на иглите във водата. Но и това ще свърши работа на някой хора.
Анонимен коментира:
Аз съм колекционер на минерали и скъпоценни камъни , винаги съм вярвал ,че те са нещо повече от химични съединения и имат своя душа и действие. На минералите е най-силна аурата.И тя също си сменя цветовете ,както при човешката аура ,когато човек е щастлив или изпитва някакво чувство е определен цвят неговата аура,когато изпитва друго е друг цвят. Минералите също си сменят цвета. Аз установих ,че те са огледала на нашето БИОПОЛЕ ,от там следва ,че ние можем да контролираме нашите настроения на психическо ниво.
Анонимен коментира:
По принцип мъртвец ако бъде прескочен от котка се превръща във вампир или така нареченото (ВАМПИРЯСВАНЕ). Това го знам от пра баба си ,която е била свидетел на такова нещо ,на дядо си. Когато той починал били само жени в домът и не могли да преместят трупа от пода .Поради тази причина те преминавали през него (прескача ли го)докато се подготвяли за погребението. След самото погребение духът на мъртвия започнал да тормози цялото семейство...
Анонимен коментира:
Аз си колекционирам ,всякакви минерали и скъпоценни камъни. Моята стая има доста образци на минерали и др.
Анонимен коментира:
Аз съм с кафяви очи и това за мен важи с 100%,все едно са ми направили описание.Макар ,че съм зодия водолей.