Sanovnik.bg»Форум»Съновник»За тези които сънуват....

За тези които сънуват....

  • 11.04.12 01:16#1КристиянКристиянНовакРегистрация: 13.02.12Град: СамоковОтговори: 8За тези които сънуват....Сън наричаме състояние на телесна почивка, широко разпространена в царството на животните. Освен състояние сънят е и процес с много фази. Всяка фаза има своя роля за човешкия организъм. Макар да са ни известни някои взаимовръзки между фазите на съня и телесните процеси и до днес, много от феномените на съня оставят загадка. Събраната информация за щастие дава възможност да се направят доста изводи.

    Когато сънуваме нашия мозък не е в състояние да различи (СЪН) от (РЕАЛНОСТ).Този недостатък ни позволява да изпитваме съня като реалност,при което чувствителността при сънят ни е много по-изострена от обикновено.
    Хората които сънуват несвързани сънища (тоест): Сега са на едно място с едни същества, а в следващия момент са на др.място и може би и време.Т ова показва две неща.

    - Човекът е раз-концентриран или непостоянен в мисленето и действията си.
    - Но това може да говори и друго,че човекът е бил подложен на големи емоции през деня(или пък той чака нещо емоционално).

    Но има хора които психиката не позволява да сънуват друго освен кошмари.

    Въпросът е как да се справят с тях?
    Е има варианти който може да ви помогнат,но същевременно да ви костват големи финансови средства.Такъв вариант е ХИПНОЗАТА или АВТО-ХИПНОЗАТА.

    Тук идва момента да кажа, че има едни предмети който се наричат "КАПАН ЗА СЪНИЩА". Освен,че са красиви не може да си представите какъв ефект имат върху вашите сънища.
    Не знам дали сте чували за ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ,но ако не сте заслужава си да прочетете. Та тези генератори са на този принцип,не по устройство, а по действие.

    Тъй като развих доста дълга тази тема, ще си позволя да кажа на всички които имат някакви проблеми със сънищата си.

    - Хора вземете си такъв предмет "КАПАН ЗА СЪНИЩА"аз го знам от личен опит.

    Моята баба правеше "КАПАНИ ЗА СЪНИЩА",тъй като тя беше живяла 5 години в Западна Африка в близост до едно племе(Хаинау). Там тя беше се научила на този ритуал на приготвяне на такъв свещен предмет.

    Когато тя почина миналата година 2 месеца а сънувах.
    Аз я много обичах и ме много болеше,когато всеки сън свършваше с раздяла.

    Тогава един ден в нещата и намерих тефтерчето с подробно описание за направата на един такъв Капан за сънища и, че всяка плетка има различно действие.

    След този прочит аз определих сънят ми към каква категория сънища спада и от там намерих подходящата плетка. Остана ми само да си набавя материали.

    След като вече го бях направил аз извърших лунния ритуал стриктно следвайки описаните стъпки. Чак на третия ден вече беше готов да го поставя в стаята си .
    Първоначално докато си лягах нищо не усещах и не подозирах,

    усещах само ,че съм се наспал пълноценно,аз забравих каква ми бе целта когато го поставих.Но когато майка ми ме попита дали имам още този проблем.Аз се досетих ,че той ми е помогнал.
    От тогава той винаги ми седи в стаята над леглото.
    В последствие направих и на двама мои приятели с подобни проблеми,в резултат на което и те от дълго време нощен "тормоз",усетиха какво е да се наспиш спокойно и да се заредиш от пълноценния сън.
    Аз съветвам хората с кошмарни сънища да опитат да се защитят с този "КАПАН ЗА СЪНИЩА".
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.04.12 07:45#2BoryanaBoryanaНовакРегистрация: 08.04.12Град: СофияОтговори: 19от: За тези които сънуват....Хайде сега да споделиш как се прави този капан и мен много ме тормозят кошмарите и искам просто да спя, без да се събуждам натоварена и изцедена психически от това, което сънувам. Наясно съм, че няма как да спра сънувам, но поне нека не ме изправя на нокти в малките часове на нощта и да не го помня сутринта. Ще се радвам да споделиш какви материали са нужни, как се прави, какъв е този лунен ритуал и разбира се да обясниш за плетката.. Ако пък ти ги изработваш, направи схема да ти се плащат, а ние да ги купуваме :y: ОтговорОтговор с цитат
  • 13.04.12 09:58#3КристиянКристиянНовакРегистрация: 13.02.12Град: СамоковОтговори: 8от: За тези които сънуват....Ами относно направата ще ви кажа не е проблем,но понеже пак казвам в зависимост от сънните проблеми се използват различни материали.Е аз ще ви кажа например тези които помагат при доста видове кошмари,защото има такива които са специализирани
    само за определени видове сънища,например"КОШМАРИ С ПОЧИНАЛИ" или "СЪНИЩА С УБИЙСТВА" и мн. др.
    Тези капани аз ги класифицирам като универсални защото помагат с повече от два или три вида сънни проблеми.
    Сега обръча може да се изработи от върба,лешник или бук,това са малко от дърветата като има и екзотични които сега да не коментирам.
    Обръча се замотава в канапена връв или с конски косъм има и др.Плетката е от голямо значение но универсалната е плетка наречена "ПАЯЖИНА"името само по себе си разкрива плетката и тя се изработва от по-горе част от споменати те материали.
    Спускат се връвчици окачени по принцип с мъниста ,но всъщност в тефтера пише със зъби или костици.Под тях се спускат перата,макар ,че те дават завършеността и красотата на карана ,те не са от голямо значение ,а по надолу ще обясня защо.
    В някой случай се се слага в средата на плетката кост от глава на малко животно.Но само в някой случай не ,че е задължително.
    Е сега за "Лунния ритуал".
    Без него "Капана за сънища" не е активен и той може да бъде украса ,но не и да действа по предназначение.
    Той се изпълнява на най-високата точка в близост до вас и на пряка лунна светлина.Аз имам идеалните условия ,тъй като малко над къщата ни се намира хълместа местност.
    Ритуала се изпълнява в продължение на три вечери.
    Той е съпроводен със заклинателни слова,водо-преливна молитва,която се прави с мълчана вода,всъщност не се нарича мълчана вода,но се прави по същия начин,но да не навлизам в подробности.
    По принцип това не е за всеки и има още ритуални церемонии.
    Аз нямам нищо против да направя на тези,които се интересуват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.05.12 09:20#4go6ogo6oНовакРегистрация: 21.05.12Град: ЗлокученеОтговори: 1от: За тези които сънуват....эдр искам да си купя един капан, колко ще ми струва.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.05.12 11:08#5КристиянКристиянНовакРегистрация: 13.02.12Град: СамоковОтговори: 8от: За тези които сънуват....Цената нека да я уточним в лично съобщение,поради,че цената не е фиксирана.А това е така,защото,аз не мога да си позволя да затруднявам или натоварвам бюджета на,(вас) хората.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.06.12 08:54#6BoryanaBoryanaНовакРегистрация: 08.04.12Град: СофияОтговори: 19от: За тези които сънуват....Здравейте!! Искам да се похваля, че си поръчах и получих капан за сънища и втора сутрин се будя и не помня какво съм сънувала, а се чувствам отпочинала... Иначе, повярвайте ми, мъчат ме жестоки кошмари.. Нямам идея на какво се дължат и стигнах до там, че вечер си оставях чехлите в различни ъгли на стаята, да си прекръствам леглото, да си поставям чаша с вода на шкафчето само и само да не сънувам. Имаше краткотраен ефект, но май капана действително работи :y: И освен това е много красив и си отива идеално с всичко останало в стаята
    Определено си заслужава да опитате
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest