Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Хора кажете ми това магия ли е

Хора кажете ми това магия ли е

  • 12.02.12 04:17#1анетаанетаНовакРегистрация: Град: -Отговори: 14Хора кажете ми това магия ли еЖивеем в къща на калкан, като в другата половина живее сестра ми със семейството си. От 13 години не сме в добри отношения и от една седмица видях поставено сухо цвете овито в целофан на прозореца до мрежата, която ни се разделя и който прозорец е на един метър от нашият вход.

    Притеснявам се това да не е направена магия, защото сестра ми и зет ми ходят непрекъснато по разни врачки. Ако може някой да ми каже, какво е това цвете в саксия, защото на другите прозорци няма такова поставено?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.12 03:24#2radina lazarovaradina lazarovaНовакРегистрация: 17.07.11Град: -Отговори: 7от: Хора кажете ми това магия ли еопределено е магия говори и с някой друг затова и не го изхвърляйте цветото а го изгорете или ако искаш отмъщение за сестра ти (защото е тя и не може да е някакво просто паднало от някъде или по случайност сложено)го сложи на техният прозорец, но задължително сподели и с друг!!!дано съм помогнала! ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.12 07:03#3анетаанетаНовакРегистрация: Град: -Отговори: 14от: Хора кажете ми това магия ли еБЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРА, НО ЦВЕТЕТО Е ПОСТАВЕНО НА ТЕХНИЯТ ПРОЗОРЕЦ, КОЙТО Е ДО НАШАТА ВЪНШНА ВРАТА, НО ИМА ТЕЛЕНА ОГРАДА МЕЖДУ ПРОЗОРЕЦА ИМ И ВРАТАТА НИ И АЗ НЕ МОГА ДА ГО ПРЕМЕСТЯ ИЛИ ИЗГОРЯ!ОтговорОтговор с цитат
  • 15.02.12 03:33#4КристиянКристиянНовакРегистрация: 13.02.12Град: СамоковОтговори: 8от: Хора кажете ми това магия ли еПо принцип исъхналото цвете е лоша магия,ако имаш дете може да бъде предназначена за болест или смърт,но ако нямаш ,но си женена или имаш приятел,това се тълкува като раздяла.
    Но щом е увито с целофан,мисля че не е страшно и не е това кето си мислиш....а просто нещо маловажно. :blush:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest