Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВярваме ли на паранормалното
Тези енергии ги усещам и аз. Само, че ми се случват не много хубави неща, а кото цяло съм благороден човек. Берналда обръщам се към теб ако можеш направи тема за новите енергии и как те се отразяват на хората. Ще бъде интересно и ползотворно.
АнонименСъществува ли отвъдното?
Че има живот след смъртта вярвам, че има. Вярвам, че има и много паралелни светове. Едно нещо ме мъчи от известно време и това е въпроса - възможно ли е тези паралелни светове да се преплетат, да попаднеш в свят със същите хора, но животът им там да е различен и поради тази причина да се чувстваш не на мястото си? Е да ако това е възможно човек определено няма да си е на мястото. Но възможно ли е това наистина да се случи ? Вие как мислите ?
АнонименКогато някой ми направи лошо му се стоварва на него
Здравейте. При мен също се получава така - ако някой ми направи нещо лошо, независимо какво, то след известно време му се връща. И това е от както се помня. Не знам дали има значение това, че винаги съм била добронамерана към хората, винаги съм ги приемала такива каквито са, не съм обръщала внимание на това какво говорят зад гърбът ми, на насмешките им и т.н. Никога не съм искала на някой да му се случва нещо лошо заради мен.
АнонименДухове у нас
Случвала ми се е да разговарям с някого, а после да се окаже, че това въобще не е така. И си задавам въпроса - е с кой съм разговаряла в крайна сметка? Паранормалните неща все още са трудни за обяснение май? Тук kdon4ev спомена за манипулиране чрез мисли, нещо което напълно вярвам, но повярвах след нещата които ми се случиха. Друг е въпроса, че смятам, че е възможно и друг да те манипулира по този начин. Искам да попитам janoaria освен огледалата, какви други причини може да има за такива видения ? В смисъл поне при мен нещата определено не смятам, че са от огледалата. В процес съм на разгадаване и ако знаеш още нещичко ще ми е от голяма полза.
АнонименОбсебване от Демон
Здравейте. От известно време насам ми се струва, че някой се опитва и даже направо успява да влиза в енергийното ми пространство. Случиха ми се и продължават да ми се случват странни неща. Искам да попитам какъв е начина за да защитим аурата си и да се предпазим от чуждо вмешателство на енергийно ниво? Как може да се предпазим ?
АнонименОбсебване от Демон
А не може ли човек сам да се справи с такива неща ? Това, което се случва определено не е нормално, от някъде е дошло и би трябвало човек сам да може да си помогне. Иначе какво става - започва едно ходене с разни ритуали, много страшно ми звучи. Може ли нещо повече да кажеш по този въпрос ?
АнонименСъвпадение или нещо друго?
Според мен нищо не означава. Чувала съм за суеверие, което гласи, че ако имаш голяма бенка от дясната страна на тялото ти носи щастие.
АнонименКакво се случва и защо?
При мен от известно време се случват доста странни и необясними неща. Имах период, в който се събуждах в 2 през ноща и заспивах към 5-6. След това започнах да сънувам сънища, някой от които се сбъдваха. Сънувах и такива, които не се сбъдваха, но бяха по-странни от тези които обикновено сънувам. Интересното тук е, че когато ми се повтори даден сън от тези странните се повтарят случки и в живота ми. Нещо като дежа-вю, но съм в пълното си съзнание, че това ми се е случило и то скоро. bibibu666 - подскажи още нещо. Какво знаеш ти за тези повтарящи се сънища, събития и въобще подобни явления ?
АнонименДали не е демон?
Здравейте! Искам да те попитам Vesi123 след като ходи в св.Мина изчезнаха ли напълно тези преживявания или видения, които си имала ?