Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Когато някой ми направи лошо му се стоварва на него

Когато някой ми направи лошо му се стоварва на него

  • 08.11.11 10:49#1MarinaMarinaНовакРегистрация: 21.10.11Град: -Отговори: -Когато някой ми направи лошо му се стоварва на негоЗдравейте, неотдавна Ви писах и получих доста отговори за което МНОГО БЛАГОДАРЯ. Разказах Ви една част от моя проблем, докато го описвах нямах сили и желание да напиша всичко.

    В първото си писмо Ви описах накратко как усещам и разбирам кой какво мисли или е направил по отношение на мен и как имам моменти когато зная какво ще се случи. Искам да Ви сподела и останалата част от моите преживявания, поне да ми олеке на душата.

    Това НЕЩО също датира от много години, нямам представа и спомен от колко. Аз съм малко по-затворен човек и мога да кажа че съм работохоличка, или може би просто работата ми доставя голямо удоволствие. Чувствам се доволна и щастлива когато съм затрупана с работа. Въпреки че вече съм почти на 50г. темпото на работа ми е все същото(разбира се и аз се уморявам като всеки нормален човек). Работила съм и работа в колектив и естествено имам(и съм имала) колеги които не са особено доволни от начина по който работа. От там произлиза и злобата и зависта. Започват да се измислят номера, интриги и какво ли още не само и само да могат да ме спънат-както се казва. А от друга страна пък са доволни защото така върша и тяхната работа, само че, за да прикрият бездействието си по някакъв начин, вършат какви ли не простотии. Аз зная и разбирам тези неща, но си мълча, немога да ги спра.

    И от там идва другия ми проблем. Винаги когато някой направи или каже нещо по мой адрес, в мой ощърб или да ме засегне по някакъв начин, след известно врема му се стоварва накаква лошотия. НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С МАГИИ И НЕЩА ОТ ТОЗИ РОД И ВИНАГИ СЪМ БИЛА ПРОТИВ ТЕЗИ НЕЩА. Не обичам да отмъщавам защото вярвам че за всеки от нас има ГОСПОД.Предпочитам да се свия, да си поплача,да си задавам милион пъти въпроса ЗАЩО...Имаме работа или каквото и да е друго достатъчно за всички. И така, вече и колегите ми разбират че когато някой каже или направи нещо против мен(при положение че аз не им вреда по никакъв начим)след известно време им се стоварва нещо на главата. Въобще не е приятно когато първо разбереш че някой пак е започнал да хвърля кал върху тебе без да има основание и ти е напълно ясно че ще му се случи нещо лошо-но не фатално. Как да кажа че нетрябва даже да им минават лишо мисли по мой адрес камо ли да направт нещо. Ще ме помислат или за луда или че се занимавам с магии. Незная какво да права.

    Ако някой може да ми даде съвет, ще СЪМ МУ БЛАГОДАРНА. Въпреки че ми е пределно ясно че, за това съвет или лешение няма. Но поне да го кажа, душата ми е на топка.

    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ПОЗДРАВИ ОТ МЕН.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 09:08#2Мери-анМери-анНовакРегистрация: 12.11.11Град: -Отговори: 9от: Когато някой ми направи лошо му се стоварва на негоЗдравейте. При мен също се получава така - ако някой ми направи нещо лошо, независимо какво, то след известно време му се връща. И това е от както се помня. Не знам дали има значение това, че винаги съм била добронамерана към хората, винаги съм ги приемала такива каквито са, не съм обръщала внимание на това какво говорят зад гърбът ми, на насмешките им и т.н. Никога не съм искала на някой да му се случва нещо лошо заради мен. ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 06:12#3АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Когато някой ми направи лошо му се стоварва на негоЗдравейте!
    Аз много бих искала да имам дарба като вашата.
    Аз по принцип не съм злобен човек, но има хора, които ми правят зло всеки ден, а не им се случва нищо лошо.Здрави са, все им е весело, задоволени са материално.А аз непрекъснато съм болна и все в нещо не ми върви.Аз никога не мисля злото на никого, но понякога ми се иска да им се върне на тези хора, а никога не става.Ако имах дарба като вашата, щях да скачам до небето от радост.Поне така враговете ми щяха да бъдат поне малко в моето положение и да видят как се чувствам аз.
    Аз много бих се радвала, ако бях на ваше място.Един съвет: бъдете доволни, че имате такава дарба, защото може един ден да я загубите.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest