Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМога да влияя на хората
Според мен просто си я урочасала, нищо повече. За да твърдиш, че имаш такива способности, трябва да имаш доказателства. Ако това с влиянието става често, значи има малка възможност да си права. (: (:
АнонименДа си помогнем взаимно
Ти всъщост нямаш много приятели, това ли да разбирам.. Или просто искаш още..?!
АнонименДа си помогнем взаимно
Искаш да откриеш себе си..?! Ами започни с твоето "вътрешно аз".. Някой път се настани удобно някъде (примерно на терасата ) и започни да си мислиш какво обичаш, какво правиш по принцип, как се отнасяш с другите..... Излез с най-добрата си приятелка и я попитай какво харесва и какво не харесва в теб (така и ще си помогнеш да разбереш каква си според околните, и ще подсилиш приятелството си с нея ).. Може да правиш и други неща, чрез които да опознаеш себе си, като например по-често да си мислиш или анализираш нещата по задълбочено, и например ако трябва да вземеш важно решение, попитай себе си - помисли за плюсовете и минусите на всеки от избора... Така също ще разбереш как се отнасяш към важни неща..... Искаш да разбереш в какво си добра..?! Ами пробвай се в различни неща и това, което ти доставя удоволствие, и което те удовлетворява (което правиш наистина добре), то ще е твоята специалност.. (така разбрах, че ме бива освен в танците и в гримирането, в писането на песни и също осъзнах, че не чупя прозорци, когато пея , т.е. не пея чаааааак толкова зле, колкото си мислех /не се, хваля само ти показвам пример/).. Дано да съм ти помогнала малко поне.. УСПЕХ..!! :wink: :wink:
АнонименДа си помогнем взаимно
Извинявай, но ти откъде знаеш, че тя е стеснителна..?! Само питам.. Аз не й отговорих, защото не разбрах с точност коментара й, затова моля да ми обяснявате точно нещата с колкото се може повече подробноисти..!! :wink: :wink:
АнонименДа си помогнем взаимно
Аи, аи да мълчиш..!! Не всички се интересуват от литература и пр... И между другото, според твоите думи аз съм задължена да чета тази литература, ако искам да пиша в този сайт (така звучи, не казвам че е така).. Аз поне не копирам статии от сайтовете, а след това да ги поствам тук, а статиите са точно от този сайт.. Спокойно, хората ще ги видят.. Толкова е тъпо това copy-paste.. Недей се прави на професионален четач на чувства, ай ся.. :x: :x: Като не ти харесват отговорите ми в тази тема, може да не влизаш в нея (а също може да видиш други).. Не желая да влизаш в тази тема повече, но това си е твоя разбота, разбира се..!!! :n: :n: :x:
АнонименДа си помогнем взаимно
Извинявай, но ти не си ме разбрала както трябва.. Ако си си помислила, че казвам всичко това ядосана, не е така.. Просто ти казвам, че така звучаха думите ти, не че са така.. А и освен това характерът ми не е такъв, просто си си помислила вероятно, че викам.. Ами, нали познаваше чувствата на хората по коментарите ..(шегувам се).. Съветът ми към теб е да не се правиш на голям психолог (освен ако не си :blush: ) и да не пишеш лекции, а например най-важното.. така да се каже..Ако искаш да видиш дали пиша глупости можеш да погледнеш другите ми коментари.. Sry ако си ме разбрала погрешно, но това не е тема за спор..!! Ако ще продължаваш да спориш, спори, но ще бъдеш докладвана.. :wink: :wink: Не казвам, че сега ще го направя, а ако продължаваме да се правим на най-най...   А ти vikito13 можеш първо да изслушаш и двете страни преди да застанеш срещу едната..!! :wink: :wink: И ако пак си мислите, че съм ядосана - не съм..!!
АнонименДа си помогнем взаимно
Хей, това не е за тук, но технически е помощ, един вид.. За тези, които се интересуват от модата съм направила тема в ezine.bg относно модните тенденции тази есен и зима.. Чакам да я одобрят, но който желае може да я погледне.. :wink: Намира се във форума в отдел "Мода и модни тенденции".. Пак се извинявам, че това не е за тук, но просто търсих дни наред (даже седмици) какво ще е на мода и го записах, за да ви е по - лесно.. затова и го казвам сега.. :wink:
АнонименХаресва ли ме?
Да.. :wink: Абее големи драми си имате вие, голям филм сте..!!
АнонименХаресва ли ме?
Ами ако не е харесване, значи е привличане... Така мисля аз.. :wink: :wink:
АнонименСън.. (sun)
Оо, не се извинявай.. :wink: :wink: Аз даже мисля да ставам психолог.. Лелее, много си приличаме, и аз обичам да измислям такива неща.. Само да кажа, тези две момичета не са ми най - добри приятелки.. Даже само се познаваме, един вид.. Но права си, наистина много ми се ходи на басейн.. Даже планувам да ходя утре.. :wink:
АнонименСън.. (sun)
Ами едната е по-голяма (с 3-4 години) и я познавам, но само това (еее... само се поздравяваме), а другата си я спомних (май).. Ако е същата, значи е по-малка от мен (пак с 3-4 години, даже с 4-5), но с нея сме, така да се каже, приятелки, т.е. с нея съм излизала (много пъти сме я взимали с нас, когато излизаме ние...).. Те не са ми неприятели.. :wink: :wink:
АнонименБратовчедка ми се целуваше с момчето
Означава, че е перверзник и се сваля на всички.. Ии че не си струва.. :x: :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Има "златна минутка", която изпълнява желания.. Така прочетох в Съновник.. Тя се определя от датата ти на раждане.. Датата, на която си родена е часът, а месецът показва минутата.. Например ако си родена на 15 април - златната ти минутка е в 15:04, като трябва да кажеш желанието си за 15 секунди (ако си родена на 10 за 10 сек.; зависи от датата ).. Ако пък си родена на 25, или нагоре се обръщат числата - ако си родена прмерно на 27.04, значи златната ти минутка е в 04:27 (сутринта), но пак трябва да кажеш желанието си за 27 секунди.. Според Съновник, всяко желание се изпълнява, но.. не се знае.. Късмет..!! :wink: :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
btw и аз много си падам по такива странни неща (макар че имам някакъв страх от всичко ), но жалко, че нищо не ми се случва.. Еднакви сме..!! :wink: :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Хей, благодарение на Съновник животът ми стана много по - вълнуващ.. Вече имам различни възгледи за нещата от живота.. Особено за смъртта.. Не ме е страх от нея, макар да съм още доста малка, за да се срещна с нея.. А за тези желания мога да ви кажа още.. :wink: :wink: На Нова година, точно в 00:00, аз си пожелавам нещо, или по - точно си поставям цел, която ще изпълня непременно през новата година.. Същия ден по-рано (през деня) си съставям списък с желания, но такива, които са по силите ми (каквито ще мога да изпълня; които зависят от мен).. Не такива като "Ще срещна извънземно.." (много искам между другото) И също на рождения ми ден на колкото ставам, толкова цели си поставям, но като стана на 20 ще са прекалено много, затова ще пиша за колкото се сетя.. ^_^ И преди първия учебен ден също мисля да ходя на някоя полянка (има такива месна при мен) и да си поставя цел, която да изпълня в училище, но пък тази цел ще е записана в списъка ми, така чее.. Може да го пиша след края на лятото.. нз.. Може да правите като мен.. :wink: :wink: !! Малко е дългичко, но пък е интересно!! :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Хеей, аз също съм на 14 (декември ставам, де).. Ноо.. животът по-точно е за да може духът в теб (ее как да го обясня сега..) трябва се усъвършенства, защото от трети ранг той минава към втори ранг и се преражда, докато не мине към първи ранг - съвършен дух и духовен учител.. Това можеш да го прочетеш в Съновник, естествено, като напишеш в търсачката "Първи ранг", или "Трети ранг", или втори, а може и направо "ранговете на духовете", но това само ти дава обща представаза тези рангове..(е то пак ще ти излезнат първи, втори и трети ранг така).. :wink: :wink: :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Лелее, имаме много общо.. И моята най-добра приятелка е по - малка от мен с 1 година.. Уау.. И сме една и съща зодия даже.. .. Аз не мога да пропусна ден, в който да не влезна в Съновник.. Любимият ми сайт.. :wink: :wink:
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Ее, аз съм от град-село.. В профила ти пише, че си Стрлец.. Лъв ли си..?? :wink: :wink: