Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Наистина. Как има Ад и Рай като човек се преражда, след като умре? Той не отива нито в Рая, нито в Ада, а отново на Земята. Тогава защо има Рай и Ад? Аз вярвам в тези неща, и то много, но това не мога да си обясня! :) :)
Анонимен коментира:
Все хубави неща..!! Тези ангели са едни от най-невероятните неща на този свят..!! Ангелът (или ангелските крила) са олицетворение на доброти за мен..!!
Анонимен коментира:
Искам, искам, искаам!!!!
Анонимен коментира:
Хах.. Аз съм родена на 19.. Странно, аз много имам навика да благодаря и да се извинявам (оо да, да се извинявам определено..).. Дали пък това, че в миналия си живот не съм била много благодара сега ме кара да се извинявам постоянно..?! Сега не се хваля, че съм благодарна този живот ;), просто питам.. ;);) Ако това е урока, който трябва да науча ще е супер, защото ще знам какво да правя, за да не натрупвам кармичен дълг..!! ^о^
Анонимен коментира:
Охх, много трудно бе..!! :Д:Д Но това си е напълно заслужено (кармичните дългове).. Това е, за да се усъвършенстваме.. Но защо пък трябва да ставаме все по-добри..?! Защо трябва да повтаряме грешки и да се прераждаме..?! Иначе трябва да сме по-добри, наистина.. Аз напълно вярвам в тези прераждания, но се запитвам защо се нужно.... Надявам се да разбера.. :Д
Анонимен коментира:
Нашата униформа в училище е в бяло, червено и черно..!! Понеделник и вторник съм със сигурност защитена..!! :Д:Д
Анонимен коментира:
ПРЕРАЖДАНЕТО СЪЩЕСТВУВА, даааа..!! Ако не се прераждаме, тогава къде отиваме, когато умрем..?! А, значи вярваме в РАЯ и АДА, но не вярваме какво може да стане там, така ли..?!! Я моля ви се, не се правете на многознайковци, а повярвайте..!! :)
Анонимен коментира:
Съзнанието НЕ Е ИЛЮЗИЯ..!!
Анонимен коментира:
Охх истина са хороскопите и това е..!! :П
Анонимен коментира:
Йее, супер..!! :P:P:P
Анонимен коментира:
Каква простотия бе..?! Ти би ли ни обяснил всичко това като можеш..?! Перфектно е..!! ^^
Анонимен коментира:
Хора, краят на света е отложен за 2014..!! :D:D Лелее, вие сериозно ли.?! (ирония)
Анонимен коментира:
Аз честно казано мисля, че всички духове са "добри".. Т.е. няма лоши, просто има такива, които не са "починали в мир" така да се каже, или нещо ги мъчи.. Или ги е мъчило преди смъртта.. А може и пък да не са си научили урока, който им е трябвало да научат през определен техен живот.. Но.. аз съм едва на 13 и не мога да знам.. ;) ^о^
Анонимен коментира:
УАААУ..!! Лелее, ще ме накарате да поискам да умра..!! :Д Много е хубаво там бе..!! ^_^
Анонимен коментира:
Стрелец..!! ;)
Анонимен коментира:
Това не е ли да се разминеш на косъм със смъртта, а не да я надхитриш.. В единия абзац пише 40% от ЩАСТЛИВЦИТЕ.. Т.е. някои са имали късмет, а други - не..
Анонимен коментира:
Според мен Господ съществува, пък дали той е създал всичко.. не може да се разбере напълно според мен.. ^_^
Анонимен коментира:
Лелее..!! То ако става така аз веднага да започвам да търся грешките си.. Аз съм още малка [не много малка;)], но всичките ми приятелки вече са имали гаджета, а аз... По принцип аз винаги искам да правя добро на другите и много съжалявам, след като направя нещо лошо, но понякога се случва така, че да не се овладея напълно и да се ядосам... Е, ще продължа да чакам.. Пък каквото стане.. ^_^ (и ще търся)..